Bet365: Το Ατλέτικο Μαδρίτης – Μίλαν με πλήθος αγορών (24/11)

bet365

H Ατλέτικο υποδέχεται στη Μαδρίτη τη Μίλαν για τους ομίλους του Champions League και η bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Με 1-0 η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την νίκη κόντρα στην Οσασούνα την περασμένη αγωνιστική στην Λα Λίγκα. Μέσα στο γήπεδό της, η ομάδα διαμόρφωσε το υπέρ της τελικό σκορ, με τον Φελίπε στο 87΄ να βάζει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Παίζοντας στην έδρα της, ”διάβασε” καλύτερα το ματς και λειτούργησε πιο αποτελεσματικά. Στην βαθμολογία είναι στην 4η θέση με 26 βαθμούς, στο -2 από την 3η Σεβίλλη. Από την άλλη, στ0 Τσάμπιονς Λιγκ έχει μείνει με 4 βαθμούς στην 3η θέση κινδυνεύοντας να βγει εκτός και να πάρει μια θέση στο Europa League.

Η Μίλαν ηττήθηκε από την Φιορεντίνα με 4-3 στο ”Αρτέμιο Φράνκι” την περασμένη αγωνιστική της Serie A. Οι αντίπαλοι προηγήθηκαν με τρία γκολ, στο 15΄, 45+1΄ και στο 60ο λεπτό. Ο Ιμπραχίμοβιτς έκοψε την φόρα τους μειώνοντας σε 3-2 σε πέντε λεπτά (62΄, 67΄). Στο 85΄ γράφτηκε το 4-2, με τον Βενούτι να βάζει αυτογκόλ και να δίνει πόντο στους ”ροσόνερι”. Είναι στην δεύτερη θέση με τους ίδιους βαθμούς με την Νάπολι που βρίσκεται στην κορυφή. Όσον αφορά το Champions League, πήρε τον πρώτο της βαθμό φέτος μόλις την προηγούμενη αγωνιστική με το 1-1 εντός κόντρα στην Πόρτο.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της bet365, προβάδισμα στο ματς έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης. Όπως βλέπουμε, ο άσος βρίσκεται στο 1.61, το ”Χ” στο 3.90, και το διπλό στο 5.50.

Στην Bet365 για όλα τα παιχνίδια του προγράμματος μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα από αγορές, όπως:

  • Αγορές γκολ
  • Αγορές ημιχρόνου
  • Ασιατικά χάντικαπ
  • Επιλογές για κάρτες / κόρνερ / σκόρερ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις