Bet365: Το Λεβάντε – Αθλέτικ Μπιλμπάο με πλήθος αγορών (19/11)

bet365

H Λεβάντε φιλοξενεί την Αθλ. Μπιμλπάο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της La Liga και η bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα ήρθε για την Λεβάντε, που αντιμετώπισε την Αλαβές, με τελικό σκορ 2-1 σε ανατροπή εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Προηγήθηκε από το 13΄με τον Ντε Φρούτος να στοχεύει τα δίχτυα των αντιπάλων. Για μεγάλο διάστημα το σκορ παρέμεινε έτσι, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν μεν φάσεις, αλλά ως εκεί. Οι γηπεδούχοι έγραψαν το 1-1 στο 77΄με εκτέλεση πέναλτι από τον Χοσελού, με τον ίδιο να σημειώνει και το τελικό αποτέλεσμα στο 90+1΄. Είναι μια από τις ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη στην 19η θέση με 6 βαθμούς.

Έχασε έπειτα από πέντε αγωνιστικές η Αθλέτικ Μπιλμπάο με το 0-1 εντός έδρας στην Λα Λίγκα κόντρα στην Κάντιθ. Στον βαθμολογικό πίνακα έφτασε την 8η θέση, έχοντας 18 βαθμούς συγκομιδή. Όλα κρίθηκαν από το πρώτο εξάλεπτο με τους φιλοξενούμενους να βάζουν το μοναδικό γκολ της βραδιάς. Προσπάθησε να φέρει στο γήπεδό της τουλάχιστον την ισοπαλία, όμως φάνηκε να της είναι δύσκολο, παρόλο που είχε σωρεία φάσεων ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Βλέποντας τις αποδόσεις της bet365, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει προβάδισμα στο ματς. Συνολικά, ο άσος εντοπίζεται στο 3.40, το ”Χ” στο 3.20, και το διπλό στο 2.20.

Στην Bet365 για όλα τα παιχνίδια του προγράμματος μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα από αγορές, όπως:

  • Αγορές γκολ
  • Αγορές ημιχρόνου
  • Ασιατικά χάντικαπ
  • Επιλογές για κάρτες / κόρνερ / σκόρερ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις