Ενισχυμένο Παρολί με Μπάγερν Μονάχου, Μαρσέιγ και Αθλέτικ Μπιλμπάο

betsson 300922

Μετά την ολοκλήρωση του… διαλείμματος για τους αγώνες των εθνικών ομάδων επανέρχεται η «κανονικότητα» με την επανέναρξη των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Φυσικά, το στοιχηματικό ενδιαφέρον εκτινάσσεται καθώς και η προσφορά των ευκαιριών στο κουπόνι. Στο προσκήνιο βρίσκονται τρεις αναμετρήσεις. Η Μπάγερν Μονάχου αναμετριέται με την Λεβερκούζεν για την Bundesliga. Αμφότερες βρίσκονται υπό πίεση για να πάρουν τη νίκη. Στη Λα Λίγκα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή (και αναπάντεχη) πορεία της με αντίπαλο την Αλμερία. Στην Ligue 1, η Μαρσέιγ, που τα πηγαίνει περίφημα, κοντράρεται με την Ανζέ κι αναζητά ακόμη ένα τρίποντο. 

Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν 21:30 Bundesliga

Στην «Allianz Arena» η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Λεβερκούζεν για την 8η αγωνιστική της Bundesliga. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν καλείται να αντιδράσει έπειτα από τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματά της στο γερμανικό πρωτάθλημα. Μετράει τέσσερις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-1, τρία goal/goal και ισάριθμα Under 2,5). Το πρόβλημα, εκτιμούν στο εσωτερικό της, είναι η έλλειψη αποτελεσματικότητας στην επίθεση. Πάντως, η προβληματική πορεία της έχει δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ παικτών – προπονητή. Η Λεβερκούζεν εσχάτως έδειξε σημάδια ανάκαμψης καθώς «τρέχει» σερί τριών επίσημων αγώνων χωρίς ήττα (1-2-0). Ίσως γι’ αυτό παρέμεινε και στη θέση του ο κόουτς Χεράρδο Σεοάνε. Ωστόσο, καλείται να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στ’ αποτελέσματα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Το Over 3,5 προσφέρεται στο 1,70** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ανζέ-Μαρσέιγ 22:00 Ligue 1

Στο «Σταντ Ραϊμόν Κοπά» ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Ligue 1 με μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η Ανζέ αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ. Η Ανζέ μετά από μια δύσκολη αρχή με τέσσερις ήττες στις πρώτες έξι αγωνιστικές, γύρισε το… διακόπτη. Προέρχεται από δύο απανωτές επιτυχίες στο πρωτάθλημα Γαλλίας και μάλιστα κόντρα σε αξιόλογους αντιπάλους όπως η Μονπελιέ και η Νις. Απόψε, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να προσθέσει τη Μαρσέιγ στην λίστα των ομάδων από τις οποίες «έκοψε» βαθμούς. Όσο για τη Μαρσέιγ, είναι αήττητη ως τώρα στην λίγκα (6-2-0) και με νίκη θα ανέβει στην κορυφή της κατάταξης. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει επιβληθεί μονάχα μια φορά στα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια της (1-1-2) και υπάρχουν αμφιβολίες για τη φυσική κατάσταση ορισμένων διεθνών της. Το διπλό προσφέρεται στο 1,85** στην πλατφόρμα της Betsson.

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλμερία 22:00 La Liga

Η 7η «στροφή» της La Liga αρχίζει με μια εντυπωσιακή αναμέτρηση. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την Αλμερία στο «Σαν Μαμές». Η Αθλέτικ Μπιλμπάο τα πηγαίνει ανέλπιστα καλά στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μετράει πέντε νίκες σε έξι αναμετρήσεις (3/4 τελευταία παιχνίδια της ήταν Over 2,5) και βασίζεται στην έδρα της προκειμένου να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι (2-1-1 εκεί μέσα, τρία no goal). Η Αλμερία, πάλι, έχει μονάχα μια νίκη σε έξι και σ’ αυτό το διάστημα υπέστη τέσσερις ήττες, με τις τρεις να είναι το πρόσφατο αρνητικό σερί της. Προσπαθεί να προσαρμοστεί στην κατηγορία μετά την άνοδό της, αλλά αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις φαίνεται η διαφορά ποιότητας κι εμπειρίας με ορισμένους αντιπάλους. Το Over 2,5 προσφέρεται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |