bwin – Premier League με ενισχυμένες αποδόσεις (01/01)

bwin logo 2021

Το 2022 ξεκινά με φουλ ποδοσφαιρική δράση! Φυσικά η πρώτη… σέντρα της χρονιάς παραδοσιακά μας βρίσκει στα γήπεδα της Αγγλίας. Οι ομάδες της Premier League ανοίγουν την «αυλαία» με τρεις αναμετρήσεις.

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Ντέρμπι με το… καλημέρα

Πρώτο ματς του 2022 στην Premier League είναι το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι. Δύο ομάδες που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Από τη μία οι «κανονιέρηδες» με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ βρίσκονται στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης σεζόν. Από την άλλη οι «πολίτες» που πάτησαν… γκάζι για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα διαθέτει την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ η Άρσεναλ δεν κατάφερε ποτέ να νικήσει τον Καταλανό προπονητή σε ματς για την Premier League, ανεξαρτήτως έδρας!

bwin – Build A Bet* στην Premier League! |21+ *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Να μπει στην ευρωπαϊκή… ζώνη

Η ισοπαλία της Τότεναμ στην έδρα της Σαουθάμπτον την προηγούμενη αγωνιστική ήταν σίγουρα ένα «πισωγύρισμα» στην πολύ καλή πορεία που διαγράφει με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της. Τα «σπιρούνια» κατάφεραν να αναρριχηθούν βαθμολογικά, καθώς βρίσκονται στο -5 από τις θέσεις της τετράδας και του Champions League. Μοναδικός στόχος πλέον οι τρεις βαθμοί στην έδρα της Γουότφορντ, η οποία προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες στην Premier League και οριακά είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού!

bwin – Premier League με κορυφαίο Live Στοίχημα  |21+

Θα συνεχίσει τις υψηλές «πτήσεις»;

Η Γουέστ Χαμ εντυπωσίασε στο πρώτο μέρος της αγωνιστικής περιόδου. Είναι μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την τέταρτη Άρσεναλ και τις θέσεις του Champions League της νέας σεζόν, ενώ έβγαλε αντίδραση μετά την… ηχηρή ήττα με 3-0 από την Τότεναμ. Επικράτησε με το ίδιο σκορ της Νόριτς και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, την οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας.

bwin – Premier League με αμέτρητα ειδικά! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.