Interwetten: Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ με κορυφαίες αγορές (03/11)

interwetten logo

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Τσάμπιονς Λιγκ και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Με ευρύ σκορ 0-5 κατάφερε να επιβληθεί η Ρεάλ Μαδρίτης επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ εκτός έδρας, τελευταία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έπιασε την Σερίφ στην κορυφή του 4ου ομίλου, ισοβαθμώντας με 6 πόντους συγκομιδή. Η γηπεδούχους χάρισε το προβάδισμα στους “μερένχες” με αυτογκόλ στο 37΄. Ο Βινίσιους πέτυχε γκολ στο 51΄, χτυπώντας ξανά έξι λεπτά αργότερα, για το 0-3. Στο 65΄ο Ροντρίγκο χρίστηκε σκόρερ, με τον Μπενζεμά να κλειδώνει την νίκη στις καθυστερήσεις (90+1΄). Προέρχεται από νίκη κόντρα στην Έλτσε (1-2) στην Λα Λίγκα.

Κέρδισε η Σαχτάρ Ντόνετσκ τη Ντέσνα, με το 4-1 εντός έδρας, την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Άνοιξε το σκορ στο 8΄από τον Σόλομον, με τον Σουντακόφ να σκοράρει στο 26΄. Ο Τέτε έγραψε το 3-1 στο 62΄, με τον Φερνάντο ένα λεπτό αργότερα να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Οι αντίπαλοι είχαν μειώσει στο 23΄. Με μόνο ένα πόντο συνεχίζει την διαδρομή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, παραμένοντας στην τελευταία θέση του τέταρτου ομίλου.

Αναλογικά με τις αποδόσεις της interwetten, περισσότερες πιθανότητες για την επικράτηση στο ματς έχει η Ρεάλ Μαδρίτης. Συνολικά, ο άσος εντοπίζεται στο 1.22, το ”Χ” στο 6.75, και το διπλό στο 13.00.

Στην interwetten.gr σας προσφέρεται πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πέρα από τα βασικά στοιχήματα, θα βρείτε – μεταξύ άλλων – ειδικά για παίκτες και ομάδες, όπως και για σκόρερ, κάρτες και κόρνερ.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις