Πλήθος αγορών στο Ιντερκλούμπε – Ρεκρεατίβο Ντο Λιμπόλο από την Interwetten

Η Ιντερκλούμπε αντιμετωπίζει τη Ρεκρεατίβο Ντο Λιμπόλο (16:30), για την 25η αγωνιστική της Girabola, και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Ιντερκλούμπε, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, αντιμετώπισε την Πέτρο Ντε Λουάντα, εκτός, με την οποία έμεινε στο 2-2. Με No Goal και Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Μόλις μια ήττα στα επτά τελευταία εντός της, μετρώντας ακόμη δυο ισοπαλίες και νίκες ισοπαλίες.

Χωρίς νίκη έμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Ρεκρεατίβο Ντο Λιμπόλο, μετά και την ήττα από τη Ρεκρεατίβο Ντα Καάλα (1-0 εκτός). Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, αντιμετώπισε την Κουάντο Κουμπάνγκο, εντός, με την οποία έμεινε στο 1-1. Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Ηττήθηκε στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις