Τα Bonus στις στοιχηματικες ιστοσελίδες

Οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, έχουν δημιουργήσει μια σειρά από μπόνους και ειδικές προσφορές, επιβραβεύοντας έτσι τους παίκτες που δείχνουν την εμπιστοσύνη τους σε σταθερή βάση. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι προσφορές ξεκινούν από την πρώτη κιόλας κατάθεση του εκάστοτε παίκτη, και αναλόγως με την ιστοσελίδα, οι υπόλοιπες προσφορές είναι καθημερινές (0% γκανιότα) και μηνιαίες. Υπάρχουν επίσης και οι ειδικές προσφορές, που δίνονται όταν υπάρχει κάποιο μεγάλο ντέρμπι ή σημαντικό ματς ανά τον κόσμο. Στη συνέχεια θα δούμε όλα τα μπόνους και τις προσφορές που υπάρχουν στην αγορά.

Bonus εγγραφής (1ης κατάθεσης)

Το Bonus εγγραφής ή αλλιώς πρώτης κατάθεσης, δίνεται στην πρώτη κατάθεση που θα γίνει από κάποιον καινούριο παίκτη. Το ποσοστό του Bonus διαφέρει από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα, ωστόσο η πλειοψηφία χρησιμοποιεί το 100% ως και 100€. Αυτό σημαίνει πως όταν ο νέος πελάτης καταθέσει 100€, η ιστοσελίδα του προσφέρει αμέσως άλλα 100€ (200 € σύνολο).

Τα μπόνους εγγραφής μοιάζουν ιδιαιτέρως δελεαστικά, ωστόσο ο κάθε παίκτης θα πρέπει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της κάθε ιστοσελίδας πριν προχωρήσει στην πρώτη του κατάθεση, ώστε να ξέρει πως να μπορέσει να λάβει αυτό το πριμ.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να προσέξει κάποιος είναι το πόσες φορές πρέπει να τζιράρει το μπόνους ώστε να γίνει αναλήψιμο, όπως επίσης και το χρονικό περιθώριο το οποίο έχει για να ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία. Επίσης είναι σημαντικό να παρατηρήσει αν αυτό το τζιράρισμα αφορά μόνο το αρχικό ποσό της κατάθεσης ή αν αφορά και το μπόνους επιβράβευσης.

Κάτι πολύ σημαντικό που θα πρέπει να δει κάποιος πριν καταθέσει, είναι το ποιες είναι οι ελάχιστες αποδόσεις ώστε το στοίχημά τους να συμμετέχει στις απαιτήσεις του τζιραρίσματος. Π.χ σε ορισμένες ιστοσελίδες η ελάχιστη απόδοση είναι το 1.65. Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος παίξει 20 ευρώ σε απόδοση μικρότερη του 1.65, το στοίχημά του δεν θα μετρήσει στο ποσό που χρειάζεται να τζιράρει ώστε να ολοκληρώσει τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Τέλος, ένας ακόμη παράγοντας που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους παίκτες, είναι το ποιες αγορές συμμετέχουν στις απαιτήσεις ολοκλήρωσης του τζιραρίσματος. Σε πολλές ιστοσελίδες π.χ το ασιατικό χάντικαπ ή ορισμένα ειδικά στοιχήματα δεν συμπεριλαμβάνονται στο τζιράρισμα, ενώ σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες υπολογίζονται στο τζιράρισμα μόνον τα παρολί στοιχήματα.

Μια τελευταία λεπτομέρεια που χρίζει ιδιαίτερης προσοχής είναι πως σε ορισμένες ιστοσελίδες πρέπει πρώτα να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων και στη συνέχεια ο παίκτης θα λάβει το ανάλογo μπόνους.

Loyalty Bonus

Το Loyalty bonus είναι ένα είδος προσφοράς, με το οποίο οι στοιχηματικές ιστοσελίδες επιβραβεύουν τους “πιστούς” παίκτες. Δεν είναι σίγουρο το κάθε πότε δίνεται το συγκεκριμένο bonus, καθώς παίζει ρόλο το πόσο συχνά παίζει ο παίκτης και το πόσο μεγάλα ποσά παίζει. Τυχαίνει βέβαια ορισμένες ιστοσελίδες να ορίζουν μια χρονική περίοδο όπου θα δίνουν τη συγκεκριμένη επιβράβευση.

Τα Loyalty Bonus χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες οι οποίες είναι οι εξής: Στα προγράμματα με πόντους, στα freebets, στις επιστροφές χρημάτων και στις επιστροφές πονταρισμάτων. Όπως και στο Bonus εγγραφής, υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις όπου θα πρέπει να ολοκληρωθούν ώστε να ενεργοποιηθεί η προσφορά.

Reload Bonus

Το Reload Bonus προσφέρεται για καταθέσεις που γίνονται πέραν της αρχικής. Στις περισσότερες ιστοσελίδες δίνεται στην πρώτη κατάθεση κάθε καινούριου μήνα και η πιο κοινή προσφορά είναι 50% ως και 100€. Αν π.χ καταθέσει κάποιος 100€ θα πιστωθούν στο λογαριασμό του 150€.

Mobile Bonus

Το Mobile Bonus σχετίζεται με το στοίχημα μέσω κινητού ή τάμπλετ. Στις περισσότερες περιπτώσεις προσφέρεται με το download της εφαρμογής και έχει τη μορφή freebet. Όπως είναι λογικό υπάρχουν και σε αυτήν την περίπτωση όροι και προϋποθέσεις, όπου συνήθως μοιάζουν με αυτούς του Bonus εγγραφής.

VIP Bonus

Το VIP Bonus δεν μοιάζει με τις υπόλοιπες προσφορές των ιστοσελίδων, καθώς δεν έχει να κάνει με κάποιο συγκεκριμένο πριμ, αλλά με ένα σύνολο παροχών προς τους high rollers, παίκτες δηλαδή που καταθέτουν και στοιχηματίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά. Οι παροχές προς τους VIP παίκτες είναι οι μεγαλύτερες αποδόσεις, τα αυξημένα όρια στα πονταρίσματα όπως επίσης και τα μεγαλήτερα όρια κατάθεσης/ανάληψης. Επίσης οι VIP παίκτες έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τους άλλους όσον αφορά τις συναλλαγές, όπως επίσης έχουν έναν VIP manager διαθέσιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή για να επιλύσει την κάθε απορία τους και το κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.