Τα eSports της ημέρας με πλήθος αγορών στην Interwetten

Έχοντας μείνει χωρίς αγωνιστική δράση σε σχεδόν όλα τα αθλήματα ανά την υφήλιο, το ενδιαφέρον μας στρέφεται και στα eSports. Μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα αγορών σε όλα τα eSports της ημέρας (31/03), μέσα από την Interwetten.

Συνολικά 20 αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για το E-Soccer Liga Pro, με την πρώτη χρονικά να ανοίγει σέντρα στις 10:30 και την τελευταία της ημέρας να είναι προγραμματισμένη για τις 21:15. Παράλληλα, στις 13:00 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας Zero – Larva για το Afreeca StarCraft League στο StarCraft II.

Σε ότι αφορά τώρα το League of Legends, πραγματοποιούνται αγώνες σε τέσσερα διαφορετικά τουρνουά. Αρχικά, δυο αγώνες έχουμε στο Afreeca LoL Challengers Korea, και πιο συγκεκριμένα τους Elements Mystic – Spear Gaming (11:00) και Team Dynamics – OZ Gaming (15:00), ενώ στο Tencent LoL LPL China γίνονται τα παιχνίδια LGD Gaming – EDward Gaming (12:00) και OH MY God – Invictus Gaming (14:00). Παράλληλα, έχουμε και τις αναμετρήσεις PSV Esports – Defusekids (20:00) για το 4Entertainment LoL Dutch League και Ago Rogue – Devils.one (18:30) για το Polsat LoL Ultraliga.

Αρκετά γεμάτο ωστόσο είναι και το πρόγραμμα και σε Counter-Strike, Dota II, Overwatch και Rainbow Six με αγώνες σε διάφορα τουρνουά ανά τον κόσμο.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις