Τα σημερινά eSports παίζουν στη Bet365 με κορυφαίες αποδόσεις

Όλα τα αθλήματα έχουν σταματήσει για την ώρα, εξαιτίας του κορωνοϊού που έχει χτυπήσει ολόκληρη την υφήλιο. Έτσι, το ενδιαφέρον στρέφεται στα eSports, για τα οποία μπορείτε να βρείτε με κορυφαίες αποδόσεις στη Bet365.

Στο League of Legends έχουμε αγώνες σε έξι διαφορετικά τουρνουά. Η αρχή γίνεται με δυο αγώνες για το Afreeca LoL Challengers Korea, και πιο συγκεκριμένα τους Elements Mystic – Spear Gaming (11:00) και Team Dynamics – OZ Gaming (15:00), ενώ στο Tencent LoL LPL China γίνονται τα παιχνίδια LGD Gaming – EDward Gaming (12:00) και OH MY God – Invictus Gaming (14:00). Παράλληλα, έχουμε και τις αναμετρήσεις PSV Esports – Defusekids (20:οο) για το 4Entertainment LoL Dutch League και Ago Rogue – Devils.one (18:30) για το Polsat LoL Ultraliga.

Αγώνες έχουμε ωστόσο και στο Counter-Strike, και πιο συγκεκριμένα στα τουρνουά Sector: Mostbet, ESL Pro League, Hipfired Cup, ESEA Advanced, Svenska Eliteserien, Flashpoint, ESL Meisterschaft – Match 1 και ESL Meisterschaft – Match 2. Αρκετά γεμάτο ωστόσο είναι το πρόγραμμα και σε Dota II, King of Glory και Overwatch με αγώνες σε διάφορα τουρνουά ανά τον κόσμο.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις