Το Μάλμε – ΑΪΚ στην Bet365 με κορυφαίες αποδόσεις

Η Μάλμε αντιμετωπίζει την ΑΪΚ (18:30), για την 20η αγωνιστική της Allsvenskan, και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Την πρώτη της ήττα, μετά από δώδεκα αναμετρήσεις και με απολογισμό εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες, υπέστη και πάλι η Μάλμε. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, αντιμετώπισε την Έρεμπρο, εκτός, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με τον Μπέργκετ στο 14′, ενώ στο 90ο λεπτό ο Νάλιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε και η ΑΪΚ, μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, αντιμετώπισε τη Χάκεν, εντός, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1. Το τέρμα που δέχθηκε στο 57ο λεπτό, ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις