Προγνωστικά Στοίχημα: Βροχή τα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ένα από τα δύο προγνωστικά στοιχήματος επιβεβαιώθηκε την Δευτέρα, το διπλό σε απόδοση 2.30 στην Betshop στην αναμέτρηση Βίρτους Εντέλα – ΣΠΑΛ (0-1) για τη Serie B. Ξέφυγε το σκορ στο Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ (5-0), σημαντικότατο λόγο σε αυτό έπαιξε το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές πέντε λεπτά μετά το εναρκτήριο λάκτισμα.

Τα φώτα στρέφονται και πάλι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη, το Τσάμπιονς Λιγκ, με το οποίο θα ασχοληθούμε στη σημερινή στήλη. Πάμε να αναλύσουμε τις δύο αναμετρήσεις που ξεχωρίσαμε από το ποδοσφαιρικό κουπόνι.

Προγνωστικά Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου

“Καίγεται” για τη νικη η Ατλέτικο Μαδρίτης στην αποψινή αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία προκρίθηκε ως πρώτη στους “16” της διοργάνωσης. Παράλληλα, οι “ροχιμπλάνκος” θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την βαριά ήττα με 4-0 που γνώρισαν στον πρώτο γύρο από τους Βαυαρούς, ο προπονητής των οποίων επέλεξε να αφήσει στην Γερμανία τους Νόιερ, Λεβαντόφσκι και Γκορέτζκα.

Αυτό δεν σημαίνει πως θα παραταχθούν αδιάφοροι, άλλωστε φημίζονται πως δεν χαρίζονται σε καμία αντίπαλο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης καλείται να παίξει ανοιχτά ψάχνοντας το γκολ, θα δημιουργηθούν κενοί χώροι που έχει την ποιότητα να εκμεταλλευτεί η Μπάγερν Μονάχου. Επιλέγουμε το ιδιαίτερα πιθανό over 2,5 σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Γκλάντμπαχ – Ίντερ

Εξαιρετικά σημαντική και για τις δύο ομάδες είναι η αποψινή αναμέτρηση στο “Borussia Park”. Η Γκλάντμπαχ θέλει να κάνει το καθοριστικό βήμα για πρόκριση στους “16”, την ώρα που η Ίντερ θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις λιγοστές ελπίδες της για αυτή.

Και οι δύο αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που φαίνεται από τα αποτελέσματά τους, την ώρα που δυσκολεύονται σημαντικά να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους. Η λογική και η επιθετική ποιότητα τόσο των “πουλαριών”, όσο των “νερατζούρι” μας οδηγούν στα πολλά γκολ και την επιλογή του over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.95.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου over 2,5 (1.70)

22:00 Γκλάντμπαχ – Ίντερ over 3 ασιατικό (1.95)

Παίξε νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Παναγιώτης Κιστογλίδης

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν: Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε …μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!