Νόμιμες Στοιχηματικές

Οι Καλύτερες Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα για το 2020!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΑΠΟΔΟΣΕΙΣΠΛΗΡΩΜΕΣΠΡΟΣΦΟΡΕΣΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧ.LIVE BETTINGΣΥΝΟΛΙΚΑΕΓΓΡΑΦΗ
Εγγραφή
AH
LIVE
4.9
4.8
5.0
5.0
4.8
4.9
4.9 Bet365
goalbet logo Εγγραφή
AH
LIVE
5.0
5.0
4.8
4.8
4.8
4.8
4.87 Goalbet
Εγγραφή
AH
LIVE
5.0
4.7
5.0
4.7
4.7
4.8
4.82 Betshop
Stoiximan Logo Εγγραφή
AH
LIVE
4.8
4.5
4.9
4.9
4.4
4.7
4.7 Stoiximan
Εγγραφή
AH
LIVE
4.5
4.5
4.7
4.7
4.7
4.5
4.6 Bwin
Εγγραφή
AH
LIVE
4.4
4.2
5.0
4.6
3.7
4.0
4.32 Interwetten
Εγγραφή
AH
LIVE
4.4
3.8
4.2
4.4
4.0
4.1
4.15 Sportingbet
Εγγραφή
AH
LIVE
4.4
3.8
4.2
4.4
4.0
4.1
4.15 Vistabet
Εγγραφή
AH
LIVE
4.0
4.5
4.1
4.5
3.3
4.3
4.12 Betrebels
Εγγραφή
AH
LIVE
4.5
4.1
3.5
4.2
4.2
4.2
4.12 Winmasters
Εγγραφή
AH
LIVE
3.6
4.3
4.0
3.8
3.7
3.8
3.87 Tipbet
Εγγραφή
AH
LIVE
3.4
3.8
4.0
3.3
3.2
3.7
3.57 Championsbet

Το στοίχημα στο ίντερνετ προσφέρεται από τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες με βάσει το μεταβατικό καθεστώς που ορίζεται από τον νόμο του 2011 (ΠΟΛ. 1248/13/12/2011). Οι άδειες είναι 24, αλλά οι στοιχηματικές σελίδες είναι περισσότερες καθώς κάτω από μία άδεια μπορεί να δραστηριοποιούνται περισσότεροι από έναν bookmaker. Δείτε εδώ τις καλύτερες που ξεχωρίσαμε και επωφεληθείτε από τις προσφορές* τους!

Με βάση την κείμενη ελληνική νομοθεσία λοιπόν, στη χώρα μας μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες στοιχήματος και καζίνο στο διαδίκτυο, μόνο οι πάροχοι που έχουν νόμιμη άδεια. Η ΕΕΕΠ είναι η ρυθμιστική αρχή που εποπτεύει την αγορά και θέτει τους όρους λειτουργίας. Ένας bookmaker για να λειτουργήσει λοιπόν θα πρέπει να έχει πάρει άδεια από την ΕΕΕΠ καθώς και να έχει την έδρα του σε κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπροσθέτως οι ιστοσελίδες οφείλουν να έχουν άδεια λειτουργίας και στη χώρα την οποία δηλώνουν ως έδρα τους.

Το Liveagones.gr δεν σκοπεύει, ούτε επιθυμεί να είναι ένα ακόμη site στην ελληνική αγορά. Σαφώς και θα παρέχονται οι κλασικές και υπέρ-απαραίτητες για τον παίκτη/αναγνώστη υπηρεσίες. Δηλαδή τα live αποτελέσματα των αγώνων που είναι σε εξέλιξη, καθώς και αυτών που τελείωσαν, αλλά και οι καθημερινές προσφορές* των ιστοσελίδων. Πέραν αυτών όμως επιθυμούμε να δώσουμε μία άλλη διάσταση στη στοιχηματική εμπειρία των επισκεπτών μας.

Σκοπεύουμε λοιπόν να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να πορευτείτε με ασφάλεια στον «χαοτικό» κάποιες φορές χώρο του online στοιχήματος. Η προσφορά στο διαδίκτυο είναι πραγματικά μεγάλη. Αυτό κυρίως είναι υπέρ του παίκτη. Καμιά φορά όμως μπορεί και να σας μπερδέψει, ιδιαίτερα τους πιο αρχάριους παίκτες. Αυτό είναι ένα πεδίο που χρειάζεται λοιπόν έρευνα, γνώση, μέθοδο.

Αναλυτική παρουσίαση των ιστοσελίδων. Είναι κάτι υπέρ απαραίτητο για να μπορέσετε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή. Αυτό φυσικά εξαρτάται τόσο από τις ανάγκες σας, όσο και φυσικά από την προτίμησή σας. Υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι όπως για παράδειγμα αν θέλετε να παίζετε μόνο με paysafe, πρέπει να ξέρετε αν είναι διαθέσιμη η συγκεκριμένη επιλογή σε κάποιον bookmaker. Σεβαστοί όμως και εξαιρετικά σημαντικοί είναι και οι υποκειμενικοί λόγοι δηλαδή αν μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας άθλημα, πρωτάθλημα ή αγορά σε μία πλατφόρμα.

Για όλους αυτούς τους λόγους η εξειδικευμένη συντακτική ομάδα του Liveagones.gr αναλύει εις βάθος και παρουσιάζει τις νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος στη χώρα μας. Ποια είναι η γκανιότα, οι αποδόσεις, οι διαθέσιμες αγορές; Επίσης υπάρχει εκτενής αναφορά στην αξιολόγηση της εξυπηρέτησης πελατών, των διαθέσιμων υπηρεσιών, καθώς και των συναλλαγών. Πώς παίζει η ιστοσελίδα στο κινητό και είναι όλες οι υπηρεσίες διαθέσιμες στη mobile εφαρμογή ή στο mobile site; Προσφέρει Live streaming* και cash out*; Πώς κάνετε κατάθεση και πώς μπορείτε να τραβήξετε τα κέρδη σας; Ποιά είναι η διαδικασία ταυτοποίησης γιατί πρέπει οπωσδήποτε να την κάνετε; Τα πάντα αναλύονται διεξοδικά μέσα από μία αντικειμενική και αμερόληπτη οπτική γωνία.

Φυσικά όλα αυτά καταλήγουν σε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μέσα από αυτά θα μπορέσετε κι εσείς να κάνετε τη δική σας επιλογή με βάση αυτά που έχετε στο μυαλό σας και θέλετε να βιώσετε μέσα από το διαδικτυακό στοίχημα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θα το διαπιστώσετε στην πορεία, να ξέρετε τα πάντα για μία ιστοσελίδα. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το που εμπιστεύεστε τα χρήματα και το παιχνίδι σας. Αμφότερα είναι κομβικής σημασίας.

Πέραν των αναφερομένων, το Liveagones.gr μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε αυτήν την προσπάθεια και αρωγός της προσπάθειάς σας. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα της επιλογής σας με κλικ στα διαφημιστικά της ιστοσελίδας μας. Με αυτόν τον τρόπο να ξέρετε ότι θα έχετε πάντα έναν συνοδοιπόρο, πρόθυμο να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε προκύψει. Αυτό μπορεί να είναι από την πλέον απλή απορία, μέχρι ένα πιο σύνθετο θέμα ή πρόβλημα. Εφόσον επιλέξετε την εγγραφή σας στον online bookmaker της αρεσκείας σας μέσα από το Liveagones.gr, τότε αυτομάτως αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να παρέμβουμε όπου και όπως μπορούμε προς βοήθειά σας.

Το στοίχημα στο διαδίκτυο είναι και πρέπει να παραμένει διασκέδαση. Το υπεύθυνο παιχνίδι είναι προτεραιότητα. Το liveagones.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά τη διαθεσιμότητα, την αγορά, τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μην ξεχνάτε όμως ότι τα πάντα θέλουν μέτρο και πρέπει να παίζετε πρώτα για τη διασκέδαση. Αν το διαδικτυακό στοίχημα σταματήσει να είναι διασκέδαση, παιχνίδι, τότε ελλοχεύουν σημαντικοί κίνδυνοι. Τα πάντα στη ζωή θέλουν μέτρο. Έτσι και το διαδικτυακό στοίχημα. Το liveagones.gr σας εύχεται λοιπόν καλή διασκέδαση και θα είναι πάντα δίπλα σας για οποιοδήποτε πρόβλημα, απορία, ή ερώτηση κι αν έχετε αναφορικά με τη δραστηριότητα του στοιχηματικού σας λογαριασμού. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να το κάνετε μέσω e-mail στο [email protected].

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.


Προσφορές* Ιστοσελίδων Στοιχήματος


Stoiximan

Η Super League επέστρεψε στη Stoiximan!

Η Κυβέρνηση έδωσε το «ok», το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά και η 1η αγωνιστική των playoffs είναι ήδη διαθέσιμη στη Stoiximan με εκατοντάδες στοιχήματα και ειδικές […]

Bwin: Το στοίχημα παίζεται Εδώ!

Αξεπέραστο online στοίχημα για ατέλειωτη διασκέδαση στη bwin! Δείτε όλο το πρόγραμμα αγώνων ανά ημέρα με μια ματιά! Όλη η δράση σε eSports, ποδόσφαιρο, πινγκ-πονγκ και […]

Η winmasters αλλάζει επίπεδο στο live στοίχημα!

Η winmasters.gr, με γνώμονα και στόχο τη διαρκή βελτίωση της στοιχηματικής εμπειρίας του παίκτη, ενισχύει ακόμη περισσότερο το προϊόν της στο live στοίχημα και εγκαινιάζει την στρατηγική […]

goalbet

Χόφενχαϊμ – Κολωνία σήμερα στην Goalbet με 1000+ ειδικά

Καθημερινά στην Goalbet μπορείς να βρεις επιλεγμένα παιχνίδια με 0% γκανιότα* ανάμεσα στους μεγαλύτερους αγώνες από τις κορυφαίες διοργανώσεις. Στα πλαίσια της Bundesliga, η Χόφενχαϊμ θα έρθει αντιμέτωπη με […]