Αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες με άμεσες πληρωμές

Το Liveagones.gr πέρα από τα ζωντανά αποτελέσματα των αγώνων και τις καθημερινές προσφορές των στοιχηματικών εταιριών, θέλει να δώσει μια νέα διάσταση στην στοιχηματική εμπειρία των επισκεπτών του, βοηθώντας τους να επιλέξουν τον καλύτερο προορισμό όσον αφορά τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν, έχουμε δημιουργήσει μια αναλυτική παρουσίαση των εταιριών μέσα από μια σειρά χαρακτηριστικών όπως είναι οι πληρωμές, οι αποδόσεις, η εξυπηρέτηση πελατών, τα ειδικά στοιχήματα, το Live Betting και οι Mobile εκδόσεις των εταιριών.

Είναι πολλοί αυτοί που επιλέγουν ή απορρίπτουν μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, από τον τρόπο με τον οποίο πληρώνουν σε περίπτωση ανάληψης. Βέβαια όταν μιλάμε για πληρωμές, καλό θα είναι να έχουμε πάντα στο νου μας και τις καταθέσεις. Συναλλαγές λοιπόν. Αυτό είναι το ζητούμενο. Το Liveagones.gr μέσα από μία μακροσκελή, ενδελεχή έρευνα και δοκιμή, δημιούργησε αυτήν την κατηγορία για να διαφωτίσει ένα μεγάλο μέρος των παικτών που θέτουν ως βασικό κριτήριο τις συναλλαγές και τις πληρωμές από μία εταιρεία. Δεν υπάρχει παίκτης που να μην έχει αναρωτηθεί πως γίνεται στην κατάθεση η εταιρία να παίρνει άμεσα τα χρήματα και στην ανάληψη να καθυστερεί την καταβολή των κερδισμένων. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει πάντα να βλέπετε τους σχετικούς πίνακες, που κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρία οφείλει να έχει στη σελίδα της. Εκεί αναφέρονται το μέγιστο και το ελάχιστο ποσό κατάθεσης και ανάληψης, αλλά και πόσος χρόνος χρειάζεται για να εξυπηρετηθούν τα αιτήματα.

ΕΤΑΙΡΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΑΠΟΔΟΣΕΙΣΠΛΗΡΩΜΕΣΠΡΟΣΦΟΡΕΣΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧ.LIVE BETTINGΣΥΝΟΛΙΚΑΕΓΓΡΑΦΗ
AH
LIVE
4.4
4.2
5.0
4.6
3.7
4.0
4.32 Interwetten Εγγραφή
betshop logo
AH
LIVE
5.0
4.7
5.0
4.7
4.7
4.8
4.82 Betshop Εγγραφή
Stoiximan Logo
AH
LIVE
4.8
4.5
4.9
4.9
4.4
4.7
4.7 Stoiximan Εγγραφή
goalbet logo
AH
LIVE
4.6
5.0
4.8
4.6
4.2
4.8
4.67 Goalbet Εγγραφή
AH
LIVE
4.5
4.5
4.7
4.7
4.7
4.5
4.6 Bwin Εγγραφή
AH
LIVE
4.4
3.8
4.2
4.4
4.0
4.1
4.15 Vistabet Εγγραφή
AH
LIVE
4.4
3.8
4.2
4.4
4.0
4.1
4.15 Sportingbet Εγγραφή
AH
LIVE
4.7
4.3
4.2
4.8
4.8
4.2
4.5 Novibet Εγγραφή
AH
LIVE
4.0
4.5
4.1
4.5
3.3
4.3
4.12 Betrebels Εγγραφή
AH
LIVE
3.4
3.8
4.0
3.3
3.2
3.7
3.57 Championsbet Εγγραφή
AH
LIVE
3.6
4.3
4.0
3.8
3.7
3.8
3.87 Tipbet Εγγραφή
AH
LIVE
4.5
4.1
3.5
4.2
4.2
4.2
4.12 Winmasters Εγγραφή

Στις πληρωμές αυτές καθ’ αυτές οι αποκλίσεις ανάμεσα στις εταιρίες είναι από μικρές ως ελάχιστες. Ο λόγος είναι πως αναφερόμαστε σε νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Τα χρήματά σας είναι ασφαλή. Το ίδιο και τα προσωπικά σας στοιχεία. Για να βρούμε λοιπόν κάποιες σχετικά αξιοσημείωτες διαφορές και να προβούμε σε αξιολόγηση, ουσιαστικά πρέπει να δούμε τον χρόνο αποπεράτωσης-εκτέλεσης ενός αιτήματος. Δηλαδή είναι άμεσες οι πληρωμές; Ανταποκρίνεται η εταιρία ως οφείλει στα προβλεπόμενα χρονικά όρια όταν κάνετε κάποιο αίτημα ανάληψης; Αυτό είναι το μείζον θέμα και αυτό εξέτασε εις βάθος η συντακτική ομάδα του Liveagones.gr. Φυσικά το θέμα δεν είναι μόνο οι αναλήψεις. Είναι και οι καταθέσεις. Βέβαια σε αυτές οι διαφορές είναι πραγματικά απειροελάχιστες, εκτός και αν αναφερόμαστε σε κατάθεση με τραπεζικό έμβασμα, όπου μπορεί να υπάρξει κάποια μικρή απόκλισή στις μέρες. Παλαιότερα υπήρχαν χρεώσεις, αλλά πλέον έχουν καταργηθεί πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Κάπου που μπορεί πραγματικά να υπάρχει διαφορά βέβαια είναι οι διαθέσιμοι τρόποι συναλλαγών. Εδώ είναι η αλήθεια πως κάποιες εταιρίες υπερτερούν του συναγωνισμού. Είναι σημαντικό να υπάρχουν αρκετοί τρόποι συναλλαγής, ώστε να μην μείνετε ποτέ ακάλυπτοι. Επίσης καλό θα είναι να βρείτε μία εταιρία όπου να διαθέτει όλα τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Ο λόγος είναι πως με αυτά οι μεταφορές είναι πιο γρήγορες στις πλείστες των περιπτώσεων και μπορείτε να έχετε άμεση διαθεσιμότητα, αλλά μεταφορά χρημάτων από μία εταιρία στην άλλη, ώστε να εκμεταλλεύεστε ενδεχόμενες προσφορές και αλλαγές αποδόσεων.

Ξεχωρίσαμε λοιπόν μία πεντάδα, αφού δοκιμάσαμε όλες τις μεθόδους στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, τόσο για να γεμίσουμε τον λογαριασμό όσο και για να κάνουμε ανάληψη κερδών. Η Goalbet, o Stoiximan, η Betrebels, η Bwin και η Novibet είναι πέντε εταιρίες οι οποίες είναι περισσότερο από συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Θα δείτε τα χρήματά στον λογαριασμό σας μέσα σε 2-3 ημέρες στη χειρότερη περίπτωση. Επίσης διαθέτουν πάρα πολλούς τρόπους συναλλαγής και είναι σχεδόν αδύνατον να μην βρείτε έναν τρόπο που σας βολεύει. Επιπροσθέτως δεν υπάρχουν χρεώσεις και αυτό είναι εξίσου σημαντικό.

Πριν ολοκληρώσουμε όμως θα πρέπει να επισημάνουμε και κάτι άλλο. Η κατάθεσή σας επηρεάζει άμεσα και τον τρόπο με τον οποίο θα κάνετε ανάληψη. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, θα πρέπει με τον ίδιο τρόπο που γεμίσατε τον λογαριασμό σας, με αυτόν να κάνετε και ανάληψη, οπότε εδώ υπάρχει μία δέσμευση. Στην περίπτωση της paysafe, από τότε που έγινε η αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της, κάποιες εταιρίες την έχουν διαθέσιμη και ως τρόπο ανάληψης. Αν όχι, τότε σε περίπτωση που έχετε καταθέσει με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να κάνετε ανάληψη με τραπεζικό έμβασμα. Οπότε πριν καταθέσετε σκεφτείτε καλά με ποιον τρόπο θα τραβήξετε αργότερα τα ενδεχόμενα κέρδη σας.

Όταν παίζετε με αληθινά χρήματα θέλετε να αισθάνεστε μία επιπλέον ασφάλεια. Κι αυτό είναι απολύτως δικαιολογημένο. Σε κάθε περίπτωση, τόσο τα χρήματά σας, όσο και τα προσωπικά σας στοιχεία (μην το ξεχνάμε αυτό) πρέπει να είναι σε ασφαλή χέρια. Και είναι αν επιλέξετε κάποια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. Αν θέλετε όμως επιπλέον εγγύηση για το κεφάλαιό σας, ή για το ότι θα σας καταβληθούν τα ενδεχόμενα κέρδη σας, τότε μπορείτε να επιλέξετε την εγγραφή σας στον νόμιμο bookmaker της επιλογής σας με κλικ στα διαφημιστικά του Liveagones.gr. Στο απευκταίο ενδεχόμενο που προκύψει η οποιαδήποτε διαφορά, ή πρόβλημα, τότε έχουμε την υποχρέωση να παρέμβουμε μέχρι το σημείο που μας επιτρέπεται προς βοήθεια σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ένα επιπλέον εφόδιο, αφού το Liveagones.gr θα είναι πάντα στο πλευρό σας. Για οτιδήποτε περαιτέρω επικοινωνείτε μαζί μας μέσω e-mail στο [email protected].

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.


Προσφορές Εταιριών Στοιχήματος