Betshop: Επικίνδυνο ματς για τη Μπρεστ

Betshop

Για την 24η αγωνιστική της Ligue 2, η Μπρεστ υποδέχεται την Οσέρ (21:45) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 345+ αγορές!

Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Μπρεστ, όπου και μετράει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ζαν Μαρκ Φουρλάν φιλοξενήθηκε από τη Χάβρη, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Παρότι βρέθηκε πίσω στο 24′, εν τέλει κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, με το τέρμα του Σαρμπονιέ, στο 48ο λεπτό. Παράλληλα, τέλειωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, μετά και την αποβολή του Σαρντονέ (83′). Πρώτη της απώλεια, μετά από τις νίκες επί των Παρί (0-1 εκτός) και Σοσό (1-0 εντός), ενώ με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 46 συνολικά, που τη διατηρούν στη δεύτερη θέση και στο -4 από την πρωτοπόρο Μετς, η οποία έχει και παιχνίδι περισσότερο. Στις οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί στο πρώτο φετινό.

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα παρέμεινε χωρίς νίκη η Οσέρ, μετά και την ήττα από τη Νανσί (1-0 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πάμπλο Κορέα υποδέχθηκε τον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο και έμεινε στο μηδέν και μοιράστηκε από ένα βαθμό. Βαθμός με τον οποίο έφτασε τους 30 συνολικά και είναι στην 12η θέση της κατηγορίας, όπου και “συγκατοικεί” με την Ορλεάν, η οποία έχει και παιχνίδι περισσότερο. Απέχει εννέα πόντους από την πεντάδα και τα πλέι οφ, αλλά και δέκα από την επικίνδυνη ζώνη. Στις τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας μόλις μια ήττα στις έξι τελευταίες εξόδους της (3-2-1).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop