Tipbet: Η 28η “στροφή” της La Liga παίζει εδώ!

Στην τελική του ευθεία πλησιάζει σιγά σιγά το πρωτάθλημα της La Liga, με την αγωνία να ανεβαίνει και τις μάχες για το πρωτάθλημα, την Ευρώπη και την αποφυγή του υποβιβασμού να “φουντώνουν” ολοένα και περισσότερο. Όλες οι ισπανικές αναμετρήσεις παίζουν στην Tipbet, με πληθώρα ειδικών αγορών και ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Η αυλαία της 28ης αγωνιστικής ανοίγει την Παρασκευή, με την αναμέτρηση Ρεάλ Σοσιεδάδ – Λεβάντε (22:00), με τις δυο ομάδες να προέρχονται από διαδοχικές ήττες, στις οποίες θέλουν να βάλουν τέλος.

Η αγωνιστική δράση του Σαββάτου ξεκινά νωρίς το μεσημέρι με το παιχνίδι Ουέσκα – Αλαβές (14:00), ενώ στις 17:15, η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί τη Θέλτα. Λίγη ώρα αργότερα, η Μπιλμπάο φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ στις 21:45, Λεγκανές και Χιρόνα διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους, σε μια μάχη για την 13η θέση.

Την Κυριακή διεξάγονται ακόμη πέντε παιχνίδια, με το Εϊμπάρ – Βαγιαδολίδ να ανοίγει το πρόγραμμα. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Σεβίλλη, με την ομάδα από την Ανδαλουσία να θέλει να ξεπεράσει τον ευρωπαϊκό της αποκλεισμό. Στις 19:30 διεξάγονται δυο παιχνίδια, με τη Βαλένθια να φιλοξενεί τη Χετάφε και την Βιγιαρεάλ να υποδέχεται τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Η αυλαία πέφτει στις 21:45, με την Μπαρτσελόνα να δοκιμάζεται στην έδρα της Μπέτις.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet