Interwetten: Αήττητη στα επτά τελευταία εντός της η Σάντος

Η Σάντος υποδέχεται την Ατλέτικο Μινέιρο (02:00), στη ρεβάνς του 0-0, για τη φάση των “16” του Copa Brasil, και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Μετά από τρεις αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, η Σάντος πανηγύρισε και πάλι τη νίκη. Στο προηγούμενο παιχνίδι της, φιλοξενήθηκε από τη Σεαρά, για το Brasileirao Serie A, από την έδρα της οποίας έφυγε με το διπλό, επικρατώντας με 0-1, χάρη στο τέρμα του Εντουάρντο Σάσα (52′). Έκτο διαδοχικό ματς στο οποίο σημειώνεται N/G. Αήττητη στα επτά τελευταία εντός της, μετρώντας έξι νίκες και μια ισοπαλία.

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε η Ατλέτικο Μινέιρο, μετά και από εκείνο επί της Ουνιόν Λα Καλέρα (1-0 εντός), για το Copa Sudamericana. Στο προηγούμενο παιχνίδι της, υποδέχθηκε την Αλαγκοάνο, για το Brasileirao Serie A, της οποίας και επικράτησε με 4-0, χάρη στα τέρματα των Φάμπιο Σάντος (πεν. 20′), Καθάρες (23′), Χάρα (50′) και Αντίλσον (76′). Τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο σημειώνεται N/G. Ηττήθηκε και στις δυο τελευταίες εξόδους της, όπου δεν κατάφερε ούτε και να σκοράρει.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten