Το Μπαρτσελόνα – Φενερμπαχτσέ με πλήθος αγορών στο Stoiximan.gr

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Φενερμπαχτσέ (22:00), για την ένατη αγωνιστική της Euroleague και το Stoiximan προσφέρει το ματς με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

Επιστροφή στις ήττες για τη Μπαρτσελόνα στη διοργάνωση, μετά και τη νίκη που πήρε κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας (86-93 εκτός). Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, αντιμετώπισε τη Ρεάλ Μαδρίτης, κόντρα στην οποία γνώρισε την ήττα με 86-76. Ο Μίροτιτς με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους “μπλαουγκράνα”, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων είχαν και οι Τόμιτς (13π.) και Κούριτς (12π.). Έξι νίκες και δυο ήττες ο απολογισμός της, όυσα στην τρίτη θέση μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Επικράτησε και στα δυο εντός της στη Euroleague.

Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε ωστόσο και η Φενερμπαχτσέ, μετά και τη νίκη που πήρε κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου (90-82 εντός). Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, αντιμετώπισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κόντρα στην οποία γνώρισε την ήττα με 88-70. Ο Σλούκας με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Τούρκους, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων είχε και ο Ουίλιαμς (19π.). Δυο νίκες και έξι ήττες ο απολογισμός της, μένοντας χαμηλά στην κατάταξη. Γνώρισε την ήττα και στα πέντε εκτός της στη Euroleague.

Παράλληλα, το Stoiximan προσφέρει και την αναμέτρηση Λος Άντζελες Κλίπερς – Μπόστον Σέλτικς (05:00) με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις