Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ στη Bet365 με κορυφαίες αποδόσεις

bet365

Επιστροφή στη δράση για το Champions League με σπουδαίες αναμετρήσεις για τη νοκ άουτ φάση των “16”! Απόψε (22:00) η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Λίβερπουλ και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Την Παρασκευή, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο Μεστάγια, έχοντας τον παράγοντα τύχης με το μέρος της. Κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές στην έδρα της Βαλένθια με σκόρερ τους Γιορέντε (0-1) και Τόμας (1-2) στο 15ο και 43ο λεπτό αντίστοιχα,  Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σιμεόνε περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, ισοφαρίστηκε σε 2-2 από τον Κοντογκμπιά στο 59ο λεπτό και στη συνέχεια  φλέρταρε σε αρκετές περιπτώσεις με την ήττα. Έχει πετύχει μόλις 1 νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Εντός έδρας σε νοκ άουτ παιχνίδια του Champions League τρέχει αήττητο σερί 13 αγώνων (8-5-0).

Η Λίβερπουλ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, αγνοεί την ήττα από τις 17 Σεπτέμβρη, όταν και ηττήθηκε από τη Νάπολι στον ιταλικό νότο με 2-0. Το Σάββατο πέρασε έστω και δύσκολα και από το Carrow Road. Έμεινε στο 0-0 για αρκετή ώρα απέναντι στην ουραγό της Πρέμιερ Λιγκ Νόριτς, αλλά ο Μανέ λύτρωσε τον Κλοπ και την ομάδα του με όμορφη προσπάθεια για το 0-1 στο 78′! Μετά από 30 χρόνια κρατά ουσιαστικά με το ένα χέρι το πρωτάθλημα, έχοντας χτίσει διαφορά 25 πόντων από τη Μάντσεστερ Σίτι και απόψε θα ξεκινήσει την  υπεράσπιστη των ευρωπαϊκών της σκήπτρων.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις