Το Άουγκσμπουργκ – Πάντερμπορν στην Bet365 με κορυφαίες αποδόσεις

bet365

Η Άουγκσμπουργκ αντιμετωπίζει την Πάντερμπορν (21:30), για την 28η αγωνιστική της Bundesliga, και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε Άουγκσμπουργκ, μετά από έξι αναμετρήσεις, με μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, αντιμετώπισε τη Σάλκε, εκτός έδρας, επικρατώντας με 0-3, χάρη στα τέρματα των Λέβεν (6′), Σάρενρεν-Μπάζε (76′) και Κόρδοβα (90’+1). Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Στις πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη εδώ και οκτώ αναμετρήσεις η Πάντερμπορν, με τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, αντιμετώπισε τη Χόφενχαϊμ, εντός έδρας, με την οποία έμεινε στο 1-1, ισοφαρίζοντας με τον Σρμπένι στο ένατο λεπτό. Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Στις δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις