Πλήθος αγορών στο Αμβούργο – Βέχεν Βισμπάντεν από την Interwetten

Το Αμβούργο αντιμετωπίζει τη Βέχεν Βισμπάντεν (14:30), για την 29η αγωνιστική της 2. Bundesliga, και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Μετά από τρεις αναμετρήσεις, με μια νίκη και δυο ισοπαλίες, το Αμβούργο υπέστη και πάλι την ήττα. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, αντιμετώπισε τη Στουτγκάρδη, εκτός έδρας, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2, παρότι προηγήθηκε με 0-2 με τους Πογιανπάλο (16′) και Χουντ (πεν. 45’+2). Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Στις εννέα νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα για τη Βέχεν Βισμπάντεν, μετά και από εκείνη κόντρα στη Χάιντενχαϊμ (1-0 εκτός). Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, αντιμετώπισε τη Σαντχάουσεν, εντός έδρας, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1, μετά από το τέρμα που δέχθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα έξι από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της. Στις τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις