BetShadow (30/06): To ένστικτο της επιβίωσης

Η εβδομάδα ξεκίνησε ιδανικά, καθώς έστω και αν μας έβγαλε την ψυχή, η Οντένσε επιβεβαίωσε τον άσσο, ενώ το Under στο Αρντά – Μπότεφ Πλόβντιβ ήρθε σχεδόν… σβηστά, με το μοναδικό τέρμα του αγώνα να σημειώνεται στο 82’. Επαληθεύτηκε η δυάδα, η οποία παίχτηκε σε παρολί (εδώ οι αποδείξεις) και πλέον η προσοχή στρέφεται στο πρόγραμμα της Τρίτης (30/06). Δύο αγώνες θα με απασχολήσουν σήμερα, θα παιχτούν σε μονά αποδεκτά, πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά στοιχήματος που προκύπτουν.

Σλάβεν Μπελούπο – Ίστρα

Το πρώτο παιχνίδι που θα μπει στο “στόχαστρο” είναι το Σλάβεν Μπελούπο – Ίστρα, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Κροατίας. Με νίκη σήμερα οι γηπεδούχοι μπορούν να ξεμπερδεύουν μια και καλή με την παραμονή τους στην κατηγορία. Τις τελευταίες αγωνιστικές είχαν αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, καθώς αντιμετώπισαν ομάδες από το πρώτο μισό της κατάταξης, το μοναδικό τρίποντο το πήραν στο γήπεδό τους, με 1-0 επί της Ριέκα.

Οι φιλοξενούμενοι, με τους 23 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει, είναι προτελευταίοι, απέχουν τέσσερις βαθμούς από την 8η Βαραζντίν και την απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, έχουν κερδίσει μόνο την τελευταία και σχεδόν σίγουρα υποβιβασμένη Ίντερ Ζάπρεζιτς. Εκτός έδρας, μάλιστα, αποτελούν τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, με ένα μόλις διπλό σε 15 ματς φέτος (1-2-12).

Η Σλάβεν Μπελούπο έχει το πάνω χέρι σήμερα, απέναντι στην τραγική εκτός έδρας Ίστρα, ο “άσσος” προσφέρεται στο 1.90 στην Bet365 και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Μπάρνσλεϊ – Μπλάκμπερν

Η δεύτερη και τελευταία πρόταση, προκύπτει από την Τσάμπιονσιπ και την αναμέτρηση Μπάρνσλεϊ – Μπλάκμπερν. Η Μπάρνσλεϊ μπορεί να είναι τελευταία στη βαθμολογία, ωστόσο έχει επιστρέψει αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για να παραμείνει στην κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με την Μίλγουολ, ενώ στο πρώτο ματς μετά την επανέναρξη κέρδισε εκτός έδρας την ΚΠΡ με 1-0.

Η Μπλάκμπερν φιγουράρει στο -4 από τα πλέι οφ για την άνοδο και προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Γουίγκαν, η οποία έχει ως στόχο την παραμονή.

Διαφορετικοί οι στόχοι των δύο ομάδων, η Μπάρνσλεϊ, όμως, δείχνει σε καλύτερη κατάσταση μετά την επανέναρξη της σεζόν και αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του draw no bet για να περιορίσουμε το ρίσκο. 1 DNB, επομένως, σε απόδοση 1.80 στην bet365.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα (μονά αποδεκτά)
19:55 Σλάβεν Μπελούπο – Ίστρα 1 (1.90 @ bet365)
20:00 Μπάρνσλεϊ – Μπλάκμπερν 1 DNB (1.80 @ bet365)

BetShadow

Καθημερινές προτάσεις για στοίχημα από τον BetShadow. Το ποδόσφαιρο θα έχει την... τιμητική του, αλλά δε θα γυρίσει την πλάτη σε ευκαιρίες που θα προκύψουν από τα υπόλοιπα σπορ. Το παν είναι να παίζουμε στις σωστές αποδόσεις και να αναζητούμε την αξία. Για σχόλια, παρατηρήσεις, επισημάνσεις, θα με βρείτε στο betshadowtipsgr [at] gmail [dot] com