Bet Boy (05/08): Κάνει το χρέος της η Ίντερ!

prognostika stoiximatos

Η ατυχία μας χτύπησε για άλλη μια φορά την πόρτα χθες, στα προγνωστικά στοιχήματος. Μπρέντφορντ και Φούλαμ δεν σκόραραν ούτε ένα γκολ στην κανονική διάρκεια του τελικού, αφού τα κράτησα όλα για την παράταση. Εκεί μπήκαν συνολικά τρία τέρματα! Έτσι, δεν βγήκε το 2-3 γκολ που πρότεινα για το στοίχημα. Αυτό είναι όμως το παιχνίδι. Δεν πτοούμαστε, και συνεχίζουμε σήμερα με Europa League!

Ναι, μετά από πολύ καιρό, οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουν! Τέσσερις αναμετρήσεις για το Γιουρόπα Λιγκ περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, και θα μας απασχολήσουν οι δύο. Η πρώτη είναι αυτή της Ίντερ με τη Χετάφε. Εδώ, το ματς είναι μονό και θα γίνει στη Γερμανία. Η δεύτερη, είναι αυτή της Κοπεγχάγης με την Μπασακσεχίρ. Σε αυτήν την περίπτωση, πρόκειται για ρεβάνς του 1-0 υπέρ της Μπασάκ, αφού είχε προλάβει να γίνει το πρώτο παιχνίδι. Ας δούμε λοιπόν τις προβλέψεις μας!

Ίντερ – Χετάφε (22:00)

Η Ίντερ δεν κατάφερε να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα στην Ιταλία, αλλά πραγματοποίησε εκρηκτικό finish. Τελευταίο και καλύτερο παιχνίδι της, ήταν αυτό στην έδρα της Αταλάντα, όπου κέρδισε 0-2. Η ομάδα του Κόντε σοβαρεύτηκε και αποφάσισε να φορμαριστεί για το Europa League. Οι «Νερατζούρι» έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη σεζόν, μέσω του πρωταθλήματος. Θέλουν λοιπόν να κατακτήσουν το Γιουρόπα Λιγκ, για να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές κούπες! Είναι πλήρης η Ίντερ απόψε και θα τα δώσει όλα για τη νίκη και την πρόκριση.

Η Χετάφε από την άλλη, γκρέμισε μετά τη διακοπή ό,τι έχτιζε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα του Μπορνταλάς, που τερμάτισε όγδοη, δύο πόντους πίσω από την προνομιούχο επτάδα που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Συνεπώς, ο μόνος τρόπος να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη είναι να… κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι πολύ δύσκολο με βάση και την εικόνα που παρουσιάζει εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Υστερεί ποιοτικά έναντι της Ίντερ και δικαιολογημένα είναι το αουτσάιντερ για την πρόκριση.

Εύκολα ή δύσκολα, πιστεύω ότι οι «Νερατζούρι» θα επικρατήσουν και θα πάρουν την πρόκριση στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Τους περιμένω συμπαγείς αμυντικά και αποτελεσματικούς στην επίθεση. Ποντάρω στο 1 & Under 4.5 σε απόδοση 1.86 στην Betshop.

Κοπεγχάγη – Μπασακσεχίρ (22:00)

Η Κοπεγχάγη ήταν μέτρια φέτος και σε καμία περίπτωση δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες των διοικούντων, αλλά και των φιλάθλων. Τερμάτισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Δανίας και δεν υπερασπίστηκε τον τίτλο. Έκλεισε τη σεζόν με δύο συνεχόμενες νίκες, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Έχει εμπειρία στις ευρρωπαϊκές διοργανώσεις και θα προσπαθήσει να γυρίσει το εις βάρος της σκορ. Πλήγμα η απουσία του Εντόι, που ήταν ο killer της ομάδας τη φετινή χρονιά.

Η Μπασακσεχίρ από την άλλη, ταξίδεψε στη Δανία με την ψυχολογία στα ύψη! Είναι η πρωταθλήτρια Τουρκίας και επικεντρώνεται τώρα στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση στη διοργάνωση. Έχει και καλό μομέντουμ, και ποιότητα ως ομάδα. Πρέπει να προστατέψουν το προβάδισμα που πήραν στο πρώτο παιχνίδι (1-0), αλλά θα ψάξουν και το γκολ. Δεν είναι του στυλ τους να κλείνονται στην άμυνα. Άλλωστε, το προβάδισμα δεν είναι ασφαλές και ένα εκτός έδρας γκολ θα διευκόλυνε σε μεγάλο βαθμό την κατάταστασ.

Οι γηπεδούχοι έχουν απουσίες και συνολικά δεν ικανοποίησαν φέτος με την απόδοσή τους. Θα το παλέψουν όμως, ενώ και η Μπασάκ μπορεί να βοηθήσει για να γίνει ένα ωραίο ματς. Βλέπω γκολ, χωρίς υπερβολές. Επιλέγω το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.82 στην Betshop.

Στην… πράξη

⚽️Δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος ?

22.00 Ίντερ – Χετάφε | 1 & Under 4,5 @ 1.90 – betshop

22.00 Κοπεγχάγη – Μπασακσεχίρ | 2-3 γκολ @ 1.82 – betshop

Bet Boy

Από μικρός, ήμουνα «κολλημένος» σε μια τηλεόραση για χάρη του ποδοσφαίρου. Ανέκαθεν, προσπαθούσα να μαντέψω ποιός θα κερδίσει στους μεγάλους αγώνες. Η ενασχόληση με το στοίχημα ήταν φυσικό επακόλουθο. Πλέον, από τη «γωνιά» μου στο Liveagones.gr δίνω τα προγνωστικά μου. Ό,τι θέλετε, το στέλνετε στο betboytipsgr [at] gmail [dot] com