BetShadow (16/09): Και στο βάθος… Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε! Παρουσιάστηκε απόλυτα έτοιμος απέναντι στην Μπενφίκα, έπαιξε όπως έπρεπε για να πάρει τη νίκη και δικαιωθήκαμε, με τον 1 DNB του Δικεφάλου να “πληρώνει” στο 3.00 και κάτι ψιλά. Το σερί με τις επιτυχημένες προβλέψεις στο στοίχημα διευρύνθηκε, ελπίζουμε να συνεχιστεί για πολλές ακόμη ημέρες.

Σήμερα, Τετάρτη (16/09), επιλέγουμε να ασχοληθούμε και πάλι με ένα παιχνίδι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για το Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας, το οποίο διεξάγεται στο ΓΣΠ της Λευκωσίας στις 18:00, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Ενδιαφέρον για την αναμέτρηση έχει και ο Ολυμπιακός, καθώς από το συγκεκριμένο ζευγάρι θα βγει ο αντίπαλός του στα πλέι οφ.

Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας Προγνωστικά

Σπουδαίος ο σημερινός αγώνας για την Ομόνοια, η οποία θέλει να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει δώσει ήδη δύο αγώνες στα προκριματικά, εκτός έδρας αμφότερους, και χρειάστηκε ισάριθμες παρατάσεις για να φτάσει μέχρι εδώ. Αρχικά, στις 19/08 έπαιξε με την Αραράτ από την Αρμενία, η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα και όλα κρίθηκαν από το γκολ του Τιάγκο Σάντος στο 94’. Ακολούθησε η Λέγκια, με την ομάδα της Βαρσοβίας να αγωνίζεται με δέκα παίκτες από το 56’ και την Ομόνοια να κερδίζει, τελικά, με γκολ του Ζόρντι Γκόμες και του Τιάγκο Σάντος στο 92’ και το 107’ αντίστοιχα.

Στο πρωτάθλημα της Κύπρου, οι “πράσινοι” μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι αήττητοι. Κέρδισαν, βέβαια, μόνο την Καρμιώτισσα (1-0 εντός), ενώ έφεραν δύο ισοπαλίες με Πάφο (2-2) και Ανόρθωση (1-1).

Ο Ερυθρός Αστέρας πηγαίνει μέχρι στιγμής… τρένο. Στο πρωτάθλημα της Σερβίας κάνει πλάκα, έχει σε επτά αγωνιστικές το απόλυτο με συντελεστή τερμάτων +18 (21 υπέρ, 3 κατά). Στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει δώσει και αυτός δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής. Στο πρώτο από αυτά υποδέχθηκε την Κόλετζ Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ και κέρδισε εύκολα με 5-0. Στο δεύτερο το έργο του ήταν πιο δύσκολο, αντιμετωπίζοντας στην Αλβανία την Τίρανα. Και εκεί, όμως, επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του, επικρατώντας με 1-0 χάρη στο γκολ του Τομανέ στο 61’.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

Πάμε και στη στοιχηματική εκτίμηση του αγώνα. Η Ομόνοια μπορεί να είναι αήττητη στα πέντε φετινά παιχνίδια της, ωστόσο τα τέσσερα από αυτά ολοκληρώθηκαν ισόπαλα. Στους δύο προηγούμενους γύρους, μάλιστα, χρειάστηκε την παράταση για να προκριθεί, ενώ ειδικά κόντρα στη Λέγκια αγωνιζόταν από το 56’ και έπειτα με παίκτη παραπάνω.

Ο Αστέρας δείχνει ασταμάτητος φέτος, έχει μπει πολύ καλά στη σεζόν και στα εννέα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής μετρά μόνο νίκες. Στα επτά από αυτά, μάλιστα, δεν έχει δεχθεί καν γκολ. Στη εξίσωση μπαίνει και το πιο ποιοτικό, αλλά κι πιο έμπειρο ρόστερ που διαθέτει η ομάδα από τη Σερβία.

Πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα ο Ερυθρός Αστέρας θα πάρει τη νίκη – πρόκριση στη Λευκωσία και επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 2.20 στην Goalbet.

18:00 Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας 2 (2.20 @ Goalbet)

BetShadow

Καθημερινές προτάσεις για στοίχημα από τον BetShadow. Το ποδόσφαιρο θα έχει την... τιμητική του, αλλά δε θα γυρίσει την πλάτη σε ευκαιρίες που θα προκύψουν από τα υπόλοιπα σπορ. Το παν είναι να παίζουμε στις σωστές αποδόσεις και να αναζητούμε την αξία. Για σχόλια, παρατηρήσεις, επισημάνσεις, θα με βρείτε στο betshadowtipsgr [at] gmail [dot] com