Betshop: Μπαρσελόνα – Σεβίλλη με πολλές αγορές

betshop

Το Κυριακάτικο πρόγραμμα της La Liga κλείνει με το σπουδαίο παιχνίδι στο Καμπ Νου και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων.

Η Μπαρσελόνα, παρά τις αναταραχές του καλοκαιριού, έχει μπει πολύ δυνατά στη νέα σεζόν και μετρά 2/2 νίκες με συντελεστή τερμάτων 7-0! Με τον Κούμαν πλέον στα ηνία της ομάδας, οι μπλαουγκράνα συνέτριψαν τη Βιγιαρεάλ στη δική τους πρεμιέρα με 4-0 και την Πέμπτη πέρασαν και από το Βίγκο με το 0-3 επί της Θέλτα! Ο πιτσιρικάς Φάτι άνοιξε και πάλι το σκορ για τους Καταλανούς στο 11ο λεπτό και παρότι αποβλήθηκε στο 42ο λεπτό ο Λεγκλέ, οι φιλοξενούμενοι πήραν με σχετική άνεση το “τρίποντο” σκοράροντας ακόμη δύο φορές με αυτογκόλα του Ολάθα και το Σέρχι Ρομπέρτο στις καθυστερήσεις.

Με 2/2 νίκες έχει ξεκινήσει τη La Liga και η Σεβίλλη. Αφού κοίταξε στα μάτια την Μπάγερν για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, πέρασε από την έδρα της Κάντιθ με 1-3 και την Πέμπτη χρειάστηκε τις καθυστερήσεις για να λυγίσει τη Λεβάντε με 1-0 στο Πιθχουάν. Λυτρωτής για την ομάδα του Λοπετέγκι ο Εν Νεσιρί στο 92′!

Η αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και η Betshop έχει ετοιμάσει μία μεγάλη γκάμα από αγορές στις οποίες μπορεί να στοιχηματίσει κανείς. Για παράδειγμα, ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος, ποιος τελευταίος και πολλές ακόμη επιλογές!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop