Όλες οι αποδόσεις του Γαλλικού Όπεν εδώ!

sportingbet logo

Η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Γαλλικό Όπεν έφτασε! Ο Έλληνας πρωταθλητής καλείται να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία του στα κορτ της Γαλλίας και να φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά του κορυφαίου τουρνουά της χωμάτινης επιφάνειας. Ο αγώνας παίζει στη Sportingbet!

Αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά o Ρώσος Αντρέι Ρούμπλεφ, νούμερο 12 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Έλληνας πρωταθλητής καταγράφει εντυπωσιακές επιδόσεις στο Roland Garros. Στον πρώτο γύρο απέκλεισε τον Χάουμε Μουνάρ. Ο Ισπανός βρέθηκε να προηγείται 2-0, ωστόσο ο Τσιτσιπάς κάπου πήρε… μπροστά και τον άφησε εκτός με 3-2! Τα επόμενα «θύματα» του ήταν οι Κουέβας και Μπέντενε. Απέναντι στον πρώτο ήταν κυριαρχικός και επικράτησε 3-0 σετ, ενώ με τον Σλοβένο δεν χρειάστηκε να πατήσει γκάζι, λόγω απόσυρσης του αντιπάλου του με τραυματισμό. Κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, το νούμερο έξι της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν… καθηλωτικός. Σε λιγότερο από δυόμιση ώρες και με 3-0 σετ εξασφάλισε την παρουσία του στα προημιτελικά του Γαλλικού Όπεν!

Από το τένις στο ποδόσφαιρο και από τα κορτ του Παρισιού στα γήπεδα της Ευρώπης. Στο Κλάγκανφουρτ, κόντρα στην Αυστρία δοκιμάζεται η Εθνική ομάδα. Το σύνολο του Τζον Φαν Σχιπ καλείται να επιβεβαιώσει τα βήματα που προόδου που έδειξε στα πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε και κόντρα στους Αυστριακούς.

Αντίπαλός του μια ομάδα που εμφανίζεται στην 27η θέση του ranking της FIFA και διαθέτει παίκτες με εμπειρία από το γερμανικό ποδόσφαιρο. Συνολικά από την αποστολή που ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Αυστριακών, Φράνκο Φόντα, οι δεκαοκτώ αγωνίζονται είτε στην Bundesliga είτε στην 2. Bundesliga! Φυσικά αυτός που ξεχωρίζει είναι ο Νταβίντ Αλάμπα. Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, που κατέκτησε πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League και Σούπερ Καπ Γερμανίας με τους Βαυαρούς!

Συνολικά Ελλάδα και Αυστρία αναμετρήθηκαν 12 φορές στο παρελθόν. Η Εθνική νίκησε τέσσερις, ενώ τις τρεις πανηγύρισαν οι Αυστριακοί. Πέντε αγώνες ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. Πιο πρόσφατο ματς που έληξε ισόπαλο ήταν αυτό του 2003. Τις δύο επόμενες φορές που Αυστρία κι Ελλάδα αντιμετώπισαν η μία την άλλη, ήταν σε επίπεδο φιλικών σε Σάλτσμπουργκ και Βιέννη. Τον Νοέμβριο του 2010 Σαμαράς και Φωτάκης «υπέγραψαν» τη νίκη της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, ενώ τρία χρόνια μετά, και πάλι με τον Πορτογάλο στον πάγκο, η γαλανόλευκη νίκησε και πάλι με τον Κώστα Μήτρογλου να «χτυπάει» δύο φορές.

Το ντέρμπι της ιβηρικής χερσονήσου, ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ισπανία, στο «Estadio Jose Alvalade», ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των διεθνών φιλικών  αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων. Φερνάντο Σάντος και Λουίς Ενρίκε θα τεστάρουν την ετοιμότητα των παικτών τους στον… μέγιστο βαθμό.

Στο «Stade de France», ο Ντιντιέ Ντεσάν θα δει τους διεθνείς της εθνικής Γαλλίας να κοντράρονται με αυτούς της Ουκρανίας, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με την Πορτογαλία, για το Nations League. Στο Άμστερνταμ θα κάνει ντεμπούτο ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Φρανκ Ντε Μπουρ, απέναντι στο Μεξικό.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.