BetShadow (21/10): Ταμείο στην ομίχλη

Βρισκόμαστε σε κακό φεγγάρι και πρέπει να το… γυρίσουμε, για να αποχαιρετήσουμε το Liveagones.gr με καλό τρόπο. Ένα από τα τελευταία κείμενα το σημερινό για τον BetShadow στο site, θα ασχοληθούμε με δύο παιχνίδια από το Τσάμπιονς Λιγκ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος που προκύπτουν.

Μπάγερν Μονάχου – Ατλέτικο Μαδρίτης

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας διεξάγεται στο Μόναχο, με την Μπάγερν να υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπάγερν, αν εξαιρεθεί η ήττα με 4-1 από τη Χοφενχάιμ, σκορπάει τον… τρόμο, σημειώνοντας τρία και τέσσερα γκολ σε κάθε αγώνα, ενώ προέρχεται από 5/6 Goal / Goal σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ατλέτικο στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε 2-0 εκτός έδρας τη Θέλτα, είναι σήμερα το αουτσάιντερ, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει. Έχουν οι Μαδριλένοι την ποιότητα να βρουν ένα τουλάχιστον τέρμα στην Αλιάνζ Αρίνα, θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 1.80 στη winmasters.

Μίντιλαντ – Αταλάντα

Η Μίντιλαντ πέτυχε το στόχο της εισόδου στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αποκλείοντας στα προκριματικά ομάδες που μπορεί να μην είναι μεγαθήρια, αλλά διαθέτουν ευρωπαϊκή εμπειρία, όπως η Λουντογκόρετς, η Γιουνγκ Μπόις και η Σλάβια Πράγας. H Αταλάντα ξεκίνησε τη σεζόν με τρεις νίκες, σημειώνοντας σε όλες τους από τέσσερα γκολ και πάνω, αλλά την Κυριακή έπαθε τα… ίδια από τη Νάπολι, από την οποία ηττήθηκε με 4-1, αγωνιζόμενη, βεβαια, με αρκετές αλλαγές. Η Μίντιλαντ είναι μία καλή ομάδα, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με την υπέροχη Αταλάντα. Στο 1.65 το διπλό, θα μπει στις επιλογές μας.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22:00 Μπάγερν Μονάχου – Ατλέτικο Μαδρίτης Goal / Goal (1.80 @ winmasters)

22:00 Μίντιλαντ – Αταλάντα 2 (1.65 @ winmasters)

Φωτογραφία: Markus Spiske (Pexel)

BetShadow

Καθημερινές προτάσεις για στοίχημα από τον BetShadow. Το ποδόσφαιρο θα έχει την... τιμητική του, αλλά δε θα γυρίσει την πλάτη σε ευκαιρίες που θα προκύψουν από τα υπόλοιπα σπορ. Το παν είναι να παίζουμε στις σωστές αποδόσεις και να αναζητούμε την αξία. Για σχόλια, παρατηρήσεις, επισημάνσεις, θα με βρείτε στο betshadowtipsgr [at] gmail [dot] com