Προγνωστικά Στοιχήματος: Πίεση με το “καλημέρα”

Molde Aker Stadion

Καλημέρα στους φίλους/ες του Liveagones!

Επιτέλους ταμείο για τη στήλη, έπειτα από ένα Void και μια αποτυχία, η Αϊντχόφεν με τη Γαλατάσαραϊ επιβεβαίωσαν (5-1) το goal/goal, από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Το κουπόνι πάμε στοίχημα της ημέρας, περιλαμβάνει αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Η ευκαιρία θεωρώ πώς είναι στη Νορβηγία, όπου η Μόλντε υποδέχεται τη Σερβέτ.

Προγνωστικά Στοιχήματος Μόλντε – Σερβέτ

Η Μόλντε προέρχεται από την ισοπαλία με σκορ 1-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Λίλεστρεμ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 41’ ο Χαουσάιν σκόραρε για το 0-1 των φιλοξενούμενων που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 90+2’ ο Ράνγκερ ισοφάρισε σε 1-1 και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, είναι σε καλή κατάσταση φέτος και είναι στην κορυφή στο +5 από τη δεύτερη Μπούντε/Γκλιμτ. Η ομάδα του Έρλινγκ Μόε μετρά πλέον τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς. Μετρά επίσης 4/5 ματς με N/G και 3/5 τελευταία που έληξαν με under 2.5. Μηδέν παθητικό σε 4/7 ματς εντός έδρας.

Η Σερβέτ γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1 από τη Μαρσέιγ στο φιλικό που αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της. Στο πρώτο μέρος δε σημειώθηκαν γκολ, όμως στο 54’ ο Γκέρσον έκανε το 1-0. Στο 74’ ο Ροντελέν ισοφάρισε σε 1-1 για τη Σερβέτ. Στο 80’ και στο 90+2’ ο Μπενεντέτο πέτυχε δύο τέρματα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα Ελβετίας ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο και  Σερβέτ κάνει πρεμιέρα στις 25/7 με την αναμέτρηση στην έδρα της Σιόν. Η ομάδα του Γκάιγκερ τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα πέρυσι. Μετρά 4/5 αναμετρήσεις με goal/goal και 3/5 παιχνίδια είχαν over 2.5 γκολ. Σκοράρει σε 6/10 τελευταία εκτός.

Εκτίμηση: Οι Νορβηγοί είναι σε καλή κατάσταση συνολικά στη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια του αφού η Eliteserien φτάνει στα μισά της σεζόν και αυτό ενδέχεται να της δώσει ένα ακόμα πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, Η Σερβέτ δεν άφησε καλές εντυπώσεις στα φιλικά που έδωσε, σε σύνολο τεσσάρων αγώνων, είχε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Θα την πιέσει η Μόλντε, που έχει σε καλή κατάσταση επίσης τον βασικό επιθετικό της Ούι, όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 τέρματα. Ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 1.85.

Τα προγνωστικά στοιχήματος

19:00  Μόλντε – Σερβέτ | 1 @ 1.85

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Ilias Maligiannis

Γεννημένος το 1986, θυμάμαι αμυδρά τον εαυτό μου να παρακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 με τη συμμετοχή της Ελλάδας από το… παράθυρο, έχοντας μια μπάλα στα πόδια μου στην αυλή του σπιτιού. Λάτρης του λαοφιλέστερου σπορ στον πλανήτη από μικρός, το ποδόσφαιρο, κατάφερα εφόσον δεν έγινα επαγγελματίας παίκτης, να… παρεισφρήσω στο άθλημα μέσω της δημοσιογραφίας και κατόπιν του στοιχήματος και των προγνωστικών. Έχω εργαστεί κυρίως σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένα πρωταθλήματα ή στήλες. Σε τούτη εδώ τη “γωνιά” του liveagones, θα βρίσκετε πονταρίσματα από κάθε πιθανή και… απίθανη λίγκα, διότι παντού υπάρχουν ευκαιρίες για κέρδος, αρκεί να έχει γίνει η σωστή μελέτη.