Προγνωστικά Στοιχήματος: “Χτυπημένος” από κορωνοϊό ο ΠΑΣ

προγνωστικά στοιχήματος

Ό,τι πήγαινε, έγραφε για την Βιγιαρεάλ στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λεβάντε. Το τελικό αποτέλεσμα 5-0 στο “Cerámica” πέταξε νοκ άουτ την στοιχηματική επιλογή της στήλης 1 & under 4,5. Επιβεβαιωθήκαμε στην έτερη μάχη της Λα Λίγκα: Η Σεβίλλη εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας της Κάντιθ (1-0 εκτός), μειώνοντας παράλληλα τη μεταξύ τους διαφορά στους πέντε βαθμούς, “πρασινίζοντας” το διπλό σε απόδοση 1.80.

Ένα σημείο ξεχωρίσαμε από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, το οποίο αλιεύσαμε από την εμβόλιμη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Προγνωστικά ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός

Στην σκιά του κορωνοϊού πρόκειται να διεξαχθεί η εν λόγω αναμέτρηση στους “Ζωσιμάδες”. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από δύο καθαρές ήττες από ΠΑΟΚ (0-4) και Παναθηναϊκό (2-0), ενώ δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα του πανηγυρίζοντας μόλις τρεις νίκες σε οχτώ αγωνιστικές (δύο ισοπαλίες, τρεις ήττες).

Το συγκρότημα του Μεταξά ταλαιπωρείται από έξι θετικά κρούσματα, προφανώς και δεν έγιναν γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται να αλλοιώσουν την αγωνιστική εικόνα αυτού. Στην αντίπερα όχθη ο Ιωνικός γνώρισε τρεις σερί ήττες μη καταφέρνοντας να σκοράρει (δέχτηκε συνολικά τρία γκολ), θα πρέπει να γυρίσουμε στις 5 Δεκεμβρίου για να βρούμε την τελευταία νίκη επί του ΠΑΟΚ (3-2).

Θα παίξει για δύο αποτελέσματα στους “Ζωσιμάδες”, σημαντική θεωρείται η επιστροφή του 30χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Τουράμ. Οι ?Νικαιώτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα, πάμε στοίχημα με το Χ2 σε απόδοση 2.00.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός Χ2 (2.00)

Panagiotis Kistoglidis
Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!