Προγνωστικά Στοιχήματος: Γίνεται δουλίτσα στην Γεωργία

προγνωστικα στοιχηματος

Δύο σημεία ξεχωρίσαμε από τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2023 την Τετάρτη, τα οποία μας πήγαν έναν ωραιότατο κουβά… Το Μπενίν δεν επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που έφερε με την Μοζαμβίκη γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 1-0, ενώ η Λ.Δ. Κονγκό του Έκτορ Ραούλ Κούπερ επέστρεψε με άδεια χέρια από το Σουδάν (2-1).

Φεύγουμε στοιχηματικά από την Αφρική και στρέφουμε το βλέμμα μας στο Nations League 2022/23, από το οποίο ξεχωρίσαμε δύο σημεία για όλους εσάς.

Προγνωστικά Βόρεια Μακεδονία – Γεωργία

Την εκπληκτική πορεία που πραγματοποιεί από τα μέσα Οκτωβρίου συνεχίζει η Γεωργία. Παραμένει αήττητη σε επτά αναμετρήσεις πανηγυρίζοντας έξι νίκες, κρατώντας παράλληλα ανέπαφη εστία στις πέντε. Πριν από τέσσερις μέρες φιλοδώρησε με πέντε γκολ την Βουλγαρία στο Ράζγκραντ (5-2) και οδηγεί την κούρσα στον 4ο όμιλο της League C. Απόψε ταξιδεύει στα Σκόπια για να αντιμετωπίσει τη Βόρεια Μακεδονία που βρίσκεται στο -2 και προέρχεται από νίκη επί του Γιβραλτάρ (2-0 εκτός).

Θεωρητικά οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για νίκη, ωστόσο δεν μπορούμε να προσπεράσουμε την σπουδαία δουλειά που έχει κάνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βίλι Σανιόλ στη Γεωργία. Θεωρούμε πως μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία αναμέτρηση με περιορισμένο εύρος σκορ. Πάμε στοίχημα με το Χ2 & under 3,5 σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Πορτογαλία – Τσεχία

Μετά την ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Ισπανίας (1-1), η Πορτογαλία επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που έφερε κόντρα στην Ελβετία πανηγυρίζοντας τη νίκη με 4-0 στη Λισαβόνα. Για άλλη μία φορά απόλυτος πρωταγωνιστής αυτής ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο πετυχαίνοντας δύο γκολ, φτάνοντας παράλληλα τα 117 με το εθνόσημο. Απόψε οι Ίβηρες υποδέχονται την Τσεχία που λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη με την Ισπανία (2-2 εντός), καθώς ισοφαρίστηκε με τη συμπλήρωση των 90′ από τον Ινίγκο Μαρτίνεθ. Τρεις μέρες νωρίτερα είχε επικρατήσει της Ελβετίας (2-1 εντός).

Το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Γιάροσλαβ Σιλχαβί ισοβαθμεί στους τέσσερις βαθμούς με την Πορτογαλία, στην αποψινή μάχη των δύο αναμένεται να έχει ως πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν. Θα ακολουθήσουμε το φαβορί, παράλληλα θεωρούμε πως δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Επιλογή μας αποτελεί το 1 & under 4,5 σε απόδοση 1.78.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Βόρεια Μακεδονία – Γεωργία Χ2 & under 3,5 (2.00)

21:45 Πορτογαλία – Τσεχία 1 & under 4,5 (1.78)

Photo credit: Ravi_Shah on VisualHunt

Panagiotis Kistoglidis
Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!