Προγνωστικά Στοιχήματος: Βγάζει σημεία η Veikkausliiga

ghpedo podosfairou mpala

Καλημέρα στους φίλους/ες του Liveagones!

Με ταμείο ξεκίνησε η εβδομάδα για τη στήλη, καθώς χθες Τρίτη, επαληθεύτηκε το ποντάρισμα στο over 2 ασιατικό στο παιχνίδι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στη Λα Φιορίτα και την Ίντερ Κλουμπ ντ’ Εσκάλδες (1-2). Το κουπόνι πάμε στοίχημα σήμερα περιλαμβάνει λιγοστές αναμετρήσεις, συνεπώς, εστιάζουμε στη Veikkausliiga της Φινλανδίας.

Προγνωστικά Στοιχήματος Μάριεχαμν – Ελσίνκι

Η Μάριεχαμν ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Χάκα, με σκορ 3-2. Στο 9’ ο Τάμινεν σκόραρε για το 0-1, όμως στο 19’ ο Ρόγκερσον ισοφάρισε σε 1-1 και στο 25’ ο Ζαροκώστας έκανε την ανατροπή για το ημίχρονο. Στο 53’ ο Έργουιν με πέναλτι σκόραρε για το 3-1 και στο 90+3’ ο Μενσά μείωσε για το τελικό σκορ. Τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και αρνητικό σερί χωρίς νίκη για έξι ματς. Μετρά 3 σερί αναμετρήσεις με goal/goal και 3/5 παιχνίδια που έληξαν με over 2.5 γκολ. Δέχεται γκολ σε 4/5 ματς εντός έδρας. Η Ελσίνκι υπέστη ήττα-σοκ με σκορ 0-1 εντός έδρας, από την Ούλου. Στο 71’ αποβλήθηκε ο Ραντούλοβιτς για την Ελσίνκι και στο 73’ ο Λόπες με πέναλτι σκόραρε το γκολ νίκης για την Ούλου. Χωρίς νίκη για δύο παιχνίδια, όμως το πιο αρνητικό είναι ότι δεν έχει καν σκοράρει σε αυτά τα ματς. Μετρά 4 σερί αναμετρήσεις με No Goal και σκοράρει σε όλα τα ματς εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Η Μάριεχαμν δεν είναι σε αλή κατάσταση αγωνιστικά, είναι στην προτελευταία θέση της κατάταξης με μόλις μία νίκη σε δέκα αγώνες. Η Ελσίνκι φυσικά, είναι διεκδικήτρια του τίτλου, βρίσκεται για την ώρα στην πρώτη θέση της κατάταξης μαζί με την Κουόπιο και ένα ματς περισσότερο. Περιμένουμε να υπερισχύσει η ποιότητα των φιλοξενούμενων και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το διπλό “σκέτο” προσφέρεται χαμηλά. Ποντάρουμε στο 2 & over 1.5 γκολ σε απόδοση 1.85.

–> Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας!

Προγνωστικά Στοιχήματος Ίλβες – Χέρλσινγκφορς

Η Ίλβες επιβλήθηκε της Λάχτι με σκορ 3-2 εντός έδρας. Μόλις στο 8’ ο Πένανεν σκόραρε για το 1-0 και στο 29’ ο Κλίνγκα ισοφάρισε σε 1-1 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 72’ ο Ολίλα πέτυχε δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους, στο 90+2’ ο Κάντζι με εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2. Στο 90+6’ ο Πένανεν σκόραρε για το 3-2 και στο 90+9’ αποβλήθηκε ο Κάλιο για την Ίλβες. Αήττητη για τέσσερις αγωνιστικές, μετρά 4/6 παιχνίδια τελευταία με goal/goal και 8/10 με over 2.5 γκολ. Επίσης, δέχεται γκολ σε 4/5 ματς εντός έδρας. Η Χέλσινγκφορς γνώρισε τη συντριβή από τη Βάασα εντός έδρας, με σκορ 1-5. Στο 13’ ο Παχκάσαλο σκόραρε για το 0-1 και στο 19’ ο Μούλτανεν έκανε το 0-2 του πρώτου μέρους. Στο 65’ ο Χινγκ-Γκλόβερ μείωσε σε 1-2 και στο 73’ ο Μόρισεϊ σκόραρε για το 1-3. Ο ίδιος παίκτης στο 77’ έκανε το 1-4 και στο 82’ ο Χουντ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Χίχως νίκη έπειτα από 10 αγώνες. Μετρά 7/10 αναμετρήσεις με goal/goal και σκοράρει σε όλα τα ματς εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Η Ίλβες πήρε μια δύσκολη νίκη εναντίον της Λάχτι στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής με σκορ 3-2 εντός έδρας και έχει 3/5 αναμετρήσεις εσχάτως με over 2.5 τέρματα. Δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η Χέλσινγκφορς από την άλλη, είναι κολλημένη στην τελέυταία θέση της κατάταξης, ως η μοναδική ομάδα δίχως νίκη. Τρεις σερί ήττες, επτά στα τελευταία δέκα ματς. Δεν κρατούν το μηδέν οι φιλοξενούμενοι, αλλά σκοράρουν σε όλα τα εκτός έδρας φέτος. Ποντάρουμε στο over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.85.

Τα προγνωστικά στοιχήματος

19:00  Μάριεχαμν – Ελσίνκι  |  2 & Over 1.5 @ 1.85

18:00  Ίλβες – Χέρλσινγκφορς  |  Over 2.5 @ 1.85

Ilias Maligiannis

Γεννημένος το 1986, θυμάμαι αμυδρά τον εαυτό μου να παρακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 με τη συμμετοχή της Ελλάδας από το… παράθυρο, έχοντας μια μπάλα στα πόδια μου στην αυλή του σπιτιού. Λάτρης του λαοφιλέστερου σπορ στον πλανήτη από μικρός, το ποδόσφαιρο, κατάφερα εφόσον δεν έγινα επαγγελματίας παίκτης, να… παρεισφρήσω στο άθλημα μέσω της δημοσιογραφίας και κατόπιν του στοιχήματος και των προγνωστικών. Έχω εργαστεί κυρίως σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένα πρωταθλήματα ή στήλες. Σε τούτη εδώ τη “γωνιά” του liveagones, θα βρίσκετε πονταρίσματα από κάθε πιθανή και… απίθανη λίγκα, διότι παντού υπάρχουν ευκαιρίες για κέρδος, αρκεί να έχει γίνει η σωστή μελέτη.