Προγνωστικά Στοιχήματος: “Τσουνάμι” από γκολ στη Λετονία

προγνωστικα στοιχηματος

Μία στοιχηματική επιλογή ξεχωρίσαμε στη χθεσινή στήλη απ’ το πρωτάθλημα Ισλανδίας η οποία κι επιβεβαιώθηκε: Το 1 & over 2,5 σε απόδοση 1.91 στην Betshop στο Βαλούρ – Λέικνιρ (2-1). Ευτυχώς για εμάς οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι κι ανέτρεψαν τα δεδομένα, καθώς είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ στο 14′.

Από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι ξεχωρίσαμε δύο overάκια από ισάριθμες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος Λετονίας, τα οποία αναλύουμε παρακάτω.

Προγνωστικά Βαλμιέρα – Ρίγας Σκόλα

Με σπασμένα φρένα πηγαίνει η Βαλμιέρα, πριν από λίγα 24ωρα πανηγύρισε την 13η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα που την διατηρεί στην κορυφή και στο +5 από τη σημερινή αντίπαλό της Ρίγας Σκόλα. Παράλληλα παραμένει αήττητη σε 16 αγωνιστικές με απολογισμό 14-2-0, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν ένα βαθμό στις δύο τελευταίες σκοντάφτοντας εντός έδρας με την Λιεπάγια (2-2) το Σάββατο.

Η Ρίγας Σκόλα “τρέχει” μία θετική παράδοση στην έδρα της Βαλμιέρα (8-2-0), στις οχτώ από τις δέκα αναμετρήσεις πέτυχε τουλάχιστον από δύο γκολ. Μπορούμε να περιμένουμε μία μάχη με υψηλό σκορ, για αυτό επιλέγουμε το over 2,5 σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Ρίγα – Αούντα

Δύο ώρες αργότερα η Ρίγα υποδέχεται την Αούντα με στόχο να εκμεταλλευτεί όποιο αποτέλεσμα προκύψει στην αναμέτρηση Βαλμιέρα – Ρίγας Σκόλα. Βρίσκεται στην 3η θέση με 37 βαθμούς, στο +13 από την Αούντα που διέλυσε χωρίς προηγούμενο την Σπάρτακς (5-0 εντός) πριν από πέντε μέρες. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη της, μετά από αυτή κόντρα στην Ντάουγκαβπιλς (2-1 εκτός).

Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα, επέστρεψαν με το “τρίποντο” από την έδρα της Τούκουμς (1-0) κι αποτελούν το απόλυτο φαβορί για το 7Χ7. Δεν έχει να χάσει κάτι η Αούντα που μετράει κάποιες σημαντικές απώλειες ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης, περιμένουμε το σκορ να ξεφύγει. Πάμε στοίχημα με το over 2,5 σε απόδοση 1.72.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

18:00 Βαλμιέρα – Ρίγας Σκόλα over 2,5 (1.70)

20:00 Ρίγα – Αούντα over 2,5 (1.72)

Photo credit: faungg’s photos on VisualHunt.com

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!