Προγνωστικά Στοιχήματος: Γεωργία με… κάλυψη!

ball football game

Καλημέρα στους φίλους/ες του Liveagones!

Νέο ταμείο χθες για τη στήλη, καθώς επαληθεύτηκε το ποντάρισμα στο 1Χ & over 1.5 γκολ στην αναμέτρηση του Καζακστάν εναντίον της Λευκορωσίας (2-1). Το κουπόνι πάμε στοίχημα έχει ελάχιστες αναμετρήσεις από τους ομίλους του Nations League και αρκετές από αυτές είτε είναι μεγάλα ονόματα ομάδων είτε όχι, παρουσιάζουν υψηλό ενδιαφέρον.

Προγνωστικά Στοιχήματος Γεωργία – Βόρεια Μακεδονία

Η Γεωργία είναι έτοιμη να πανηγυρίσει την άνοδό της στη Β’ κατηγορία του Nations League, αρκεί να κερδίσει ή να μην ηττηθεί από τη Βόρεια Μακεδονία στο μεταξύ τους παιχνίδι. Η ομάδα του Βίλι Σανιόλ άλλωστε, έχει εύκολο έργο και στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, κόντρα στο αδύναμο Γιβραλτάρ. Οι Γεωργιανοί δεν έχουν υποστεί ήττα στα τελευταία εννέα παιχνίδια που έχουν δώσει, είτε πρόκειται για φιλικά είτε για επίσημα. Στα τρία από τα τέσσερα ματς στον όμιλο του Nations League, έχουν κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Συνεπώς, είναι αναμενόμενα το φαβορί του αγώνα απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία, η οποία όμως είναι ένα σκληροτράχηλο σύνολο και δε θα πέσει αμαχητί.

Εκτίμηση: Η Γεωργία πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στον όμιλο του Nations League και είναι έτοιμη να εξασφαλίσει την πρωτιά και παράλληλα την άνοδο στη β’ κατηγορία. Είναι αήττητη σε τέσσερις αγωνιστικές με απολογισμό 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Απολογισμός τερμάτων 12-2. Η Βόρεια Μακεδονία είναι στη δεύτερη θέση, με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και μία ήττα, εκείνη στον πρώτο γύρο από τη Γεωργία, με σκορ 0-3. Φαβορί η Γεωργία, θα παίξει με αυτοπεποίθηση και αναμένεται να σκοράρει. Θα είναι ικανοποιημένη και με ισοπαλία, στην τελευταία αγωνιστική παίζει με το Γιβραλτάρ. Ποντάρουμε στο combo 1X & over 1.5 σε απόδοση 2.00.

Τα προγνωστικά στοιχήματος

19:00  Γεωργία – Βόρεια Μακεδονία  |  1Χ & Over 1.5 @ 2.00

Ilias Maligiannis
Ilias Maligiannis

Γεννημένος το 1986, θυμάμαι αμυδρά τον εαυτό μου να παρακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 με τη συμμετοχή της Ελλάδας από το… παράθυρο, έχοντας μια μπάλα στα πόδια μου στην αυλή του σπιτιού. Λάτρης του λαοφιλέστερου σπορ στον πλανήτη από μικρός, το ποδόσφαιρο, κατάφερα εφόσον δεν έγινα επαγγελματίας παίκτης, να… παρεισφρήσω στο άθλημα μέσω της δημοσιογραφίας και κατόπιν του στοιχήματος και των προγνωστικών. Έχω εργαστεί κυρίως σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένα πρωταθλήματα ή στήλες. Σε τούτη εδώ τη “γωνιά” του liveagones, θα βρίσκετε πονταρίσματα από κάθε πιθανή και… απίθανη λίγκα, διότι παντού υπάρχουν ευκαιρίες για κέρδος, αρκεί να έχει γίνει η σωστή μελέτη.