Προγνωστικά Στοιχήματος: 2Χ2 με χαμηλό σκορ για Βραζιλία

προγνωστικά στοιχήματος

Μαγική εικόνα αποτελεί η ήττα της Πάρμα από τη Μόντενα στο “Ennio Tardini” (2-1), αποτέλεσμα που πέταξε νοκ άουτ στο προγνωστικό στοιχήματος της στήλης το Σάββατο. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, έφτασαν σε ποσοστό κατοχής 69% δημιουργώντας συνολικά 21 ευκαιρίες, εκ των οποίων οι έντεκα βρήκαν στόχο! Την ίδια ώρα η Μόντενα έκανε γκολ και τις δύο που βρήκαν εστία στο πρώτο ημίχρονο…

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δυστυχώς, και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό! Ίσα ίσα μας συνεπάρει όλο και περισσότερο αποτελώντας το μοναδικό άθλημα σε παγκόσμια κλίμακα που προσφέρει τόσες συγκινήσεις. Σήμερα θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με την Βραζιλία που το διαφημίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εδώ και τόσα χρόνια!

Προγνωστικά Βραζιλία – Ελβετία

Η “σελεσάο” ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, προσπερνώντας πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα το εμπόδιο της Σερβίας (2-0). Δημιούργησε πολλά προβλήματα μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα που πραγματοποίησε επτά αποκρούσεις, είχε δύο δοκάρια ενώ παράλληλα δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση. Στην αντίπερα όχθη έχουμε την Ελβετία που προσπέρασε δύσκολα το άκρως ανταγωνιστικό Καμερούν επικρατώντας με 1-0.

Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο τερματοφύλακας Ζόμερ καταγράφοντας πέντε αποκρούσεις, προφανώς και η σημερινή εμφάνισή του θα κρίνει το εύρος του σκορ, καθώς θεωρούμε πως η Βραζιλία εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στη νίκη. Χαμηλότατη η απόδοση του άσσου, όσο του -1 ασιατικού χάντικαπ, θα συνδυάσουμε τον πρώτο με ένα περιορισμένο αποτέλεσμα. Πάμε στοίχημα με το 1 & under 3,5 σε απόδοση 2.12.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

18:00 Βραζιλία – Ελβετία 1 & under 3,5 (2.12)

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!