Προγνωστικά Στοιχήματος: Λογική επιλογή τα γκολ

προγνωστικα στοιχηματος

Μπορεί να αγωνίστηκε χωρίς τον Νεϊμάρ, παρόλα αυτά η Βραζιλία έκανε το 2Χ2 με αντίπαλο την Ελβετία πανηγυρίζοντας τη νίκη με 1-0, χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ του Κασεμίρο επτά λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′. Το ομοσπονδιακός συγκρότημα του Τίτε πανηγύρισε την πρόκριση στους “16” κι αναμένεται να σφραγίσει την πρωτιά κόντρα στο Καμερούν. Το τελικό αποτέλεσμα πήγε void το προγνωστικό στοιχήματος -1 εντός ασιατικό χάντικαπ που επέλεξε η στήλη την Δευτέρα.

Η 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων ξεκινάει κι από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι ξεχωρίσαμε ένα σημείο που αναλύουμε παρακάτω.

Προγνωστικά Ολλανδία – Κατάρ

Προβλημάτισε στην πρεμιέρα με την Σενεγάλη, προβλημάτισε και κόντρα στον Ισημερινό που λίγο έλειψε να κάνιε την ανατροπή στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Όπως και να’ χει η Ολλανδία βρίσκεται με το 1,5 πόδι στους “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου κι έχει την ευκαιρία να “καθαρίσει” την κορυφή του 8ου ομίλου με μία εμφατική νίκη επί της διοργανώτριας χώρας του Κατάρ.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ρόστερ, η διαφορά είναι χαοτική και οι εμπειρίες των “οράνιε” πολλές περισσότερες. Ωστόσο το Κατάρ δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα: Πέτυχε το πρώτο του γκολ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στη Σενεγάλη και θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλες φορές στο δεύτερο ημίχρονο.

Θα αγωνιστεί δίχως άγχος, ανοιχτά και μπορεί να κάνει ζημιές στην… ανάλαφρη αμυντική γραμμή της Ολλανδίας που θα κυνηγήσει μία νίκη με πολλά γκολ, με στόχο την αποφυγή της (εκτός απροόπτου) πρωτοπόρου του 2ου ομίλου Αγγλίας. Αξίζει η επιλογή του over 3 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.90.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Ολλανδία – Κατάρ over 3 ασιατικό (1.90)

Photo credit: faungg’s photos on VisualHunt.com

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!