Προγνωστικά Στοιχήματος: Μοιρασιά στη “Ροσαλέδα”

Malaga estadio la rosaleda

Καλημέρα στους φίλους/ες του Liveagones! 

Νέο ταμείο χθες, για τη στήλη, καθώς επαληθεύτηκε το ποντάρισμα στον άσο με -1.5 ασιατικό χάντικαπ της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Βαλένθια (2-0). Το κουπόνι πάμε στοίχημα της ημέρας περιλαμβάνει αναμετρήσεις από τη La Liga, τη Bundesliga, την Premier League.

Προγνωστικά Στοιχήματος Μάλαγα – Οβιέδο

Η Μάλαγα αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Χιχόν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 21’ με τον Πέδρο Ντίαθ. Αμφότερες είχαν 2-3 καλές ευκαιρίες να σκοράρουν στο δεύτερο μέρος, όμως δεν τις αξιοποίησαν. Εξακολουθεί να βρίσκεται στα σχοινιά, καθόλη τη διάρκεια τη σεζόν, αναζητά τον τρόπο να επανέλθει σε ανοδική τροχιά. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία και τρίτη στα τελευταία πέντε ματς στο πρωτάθλημα. Παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, στο -4 από τη σωτηρία. Μετρά 6/10 ματς τελευταία με γκολ εκατέρωθεν και 9/10 που είχαν under 2.5 γκολ. Επίσης, δέχεται γκολ σε 9/12 ματς εντός έδρας.

Η Οβιέδο ηττήθηκε από τη Βιγιαρεάλ Β’ εντός έδρας με σκορ 0-1, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 8’ ο Φερ Νίνιο σκόραρε με κεφαλιά για το 0-1 των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια, η Οβιέδο είχε την υπεροχή, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και να ισοφαρίσει. Δεν έχει βγάλει σταθερότητα το τελευταίο διάστημα και αυτό έχει μεγάλο αντίκτυπο στα αποτελέσματά της. Είναι δεδομένο ότι δεν έχει ξεμπερδέψει με τους από κάτω της στην κατάταξη, αλλά φαίνεται να είναι ελεγχόμενη η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Μετρά 9/10 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5 και 7/10 τελευταία είχαν No Goal. Τέλος, σκοράρει σε 8/12 παιχνίδια εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Η Μάλαγα είναι σε δεινή βαθμολογική θέση, κολλημένη για μεγάλο διάστημα στη ζώνη του υποβιβασμού, έχει μεγάλη ανάγκη από μια νίκη-ανάσα. Άλλαξε πρόσφατα προπονητή, ο Πεγιθέρ στο ντεμπούτο του πήρε ισοπαλία με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Χιχόν εκτός έδρας. Η Οβιέδο είναι πολύ συμπαγής ομάδα, είναι χαρακτηριστικό του Άλβαρο Θερβέρα ως προπονητή, θα παίξει με πρώτο μέλημα να διαφυλάξει τα νώτα της και να δώσει ένα χαμηλό τέμπο στο ματς. Ρισκάρουμε στην ισοπαλία σε απόδοση 2.90.

Τα προγνωστικά στοιχήματος

22:00  Μάλαγα – Οβιέδο  |  Χ @ 2.90

Ilias Maligiannis

Γεννημένος το 1986, θυμάμαι αμυδρά τον εαυτό μου να παρακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 με τη συμμετοχή της Ελλάδας από το… παράθυρο, έχοντας μια μπάλα στα πόδια μου στην αυλή του σπιτιού. Λάτρης του λαοφιλέστερου σπορ στον πλανήτη από μικρός, το ποδόσφαιρο, κατάφερα εφόσον δεν έγινα επαγγελματίας παίκτης, να… παρεισφρήσω στο άθλημα μέσω της δημοσιογραφίας και κατόπιν του στοιχήματος και των προγνωστικών. Έχω εργαστεί κυρίως σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένα πρωταθλήματα ή στήλες. Σε τούτη εδώ τη “γωνιά” του liveagones, θα βρίσκετε πονταρίσματα από κάθε πιθανή και… απίθανη λίγκα, διότι παντού υπάρχουν ευκαιρίες για κέρδος, αρκεί να έχει γίνει η σωστή μελέτη.