Προγνωστικά Στοιχήματος: Μακρά η λίστα απόντων της Ρόμα

inter-roma

Η Νάπολι έκανε ξανά την αγωνιστική κουτσουκέλα της, μη καταφέρνοντας να επικρατήσει της αδιάφορης Ουντινέζε στην “Dacia Arena” το βράδυ της Πέμπτης. Μένοντας στο ισόπαλο 1-1 κατέκτησε και μαθηματικά το 3ο πρωτάθλημα στην ιστορία της, αλλά πέταξε νοκ άουτ το προγνωστικό στοιχήματος που ξεχωρίσαμε σαν στήλη 2 & over 1,5 σε απόδοση 2.10.

Οδεύουμε προς την ολοκλήρωση των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και ήδη βλέπουμε… περίεργα αποτελέσματα! Χρειάζεται προσοχή και συνετό ποντάρισμα από όλους μας. Απ’ το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι ξεχωρίσαμε ένα σημείο που αναλύουμε παρακάτω.

Προγνωστικά Ρόμα – Ίντερ

Σκόνταψε στην έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Μόντσα μεσοβδόμαδα η Ρόμα (1-1) και πλέον τρέχει να προλάβει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Σήμερα υποδέχεται στο “Olimpico” τη φορμαρισμένη κι άκρως ποιοτική Ίντερ που φιλοδώρησε με έξι γκολ την Ελλάς Βερόνα στο “Marc Antonio Bentegodi” πριν από λίγα 24ωρα.

Το συγκρότημα του Σιμόνε Ιντζάγκι βρίσκει τα πατήματά του στο καλύτερο δυνατό σημείο της σεζόν, λίγες μέρες πριν το πρώτο “Derby della Madonnina” στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όσον αφορά τους “τζιαλορόσι” ο Ζοζέ Μουρίνιο πονοκεφαλιάζει απ’ τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Αμφίβολοι (τουλάχιστον) για την ενδεκάδα οι Ντιμπάλα και Βαϊνάλντουμ, τιμωρημένος ο Τσέλικ και τραυματίες, μεταξύ άλλων, οι Ελ Σαράουϊ, Μάτιτς και Σμόλινγκ. Αναγκαστικές οι επιλογές στην ενδεκάδα για τον “Special One”, την ώρα που η Ίντερ ενδέχεται να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές. Αγωνιστικά πηγαίνουμε προς τα δεξιά, θα πάμε στοίχημα με το X2 & over 1,5 σε απόδοση 2.05.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

19:00 Ρόμα – Ίντερ X2 & over 1,5 (2.05)

Panagiotis Kistoglidis
Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!