Προγνωστικά Στοιχήματος: Απογοητεύει μακριά από την Φρανκφούρτη

Schalke-Eintracht

Με μοναδικό στόχο να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα κατέβηκε στην “BayArena” η Ρόμα που είχε σύμμαχο την τύχη και σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Ρουί Πατρίσιο που… κατέβασε ρολά! Πέρα για πέρα άδικο το τελικό σκορ 0-0 για τις “ασπιρίνες” που είδαν τους “τζιαλορόσι” να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρόκρισή τους στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν μας χάλασε ιδιαίτερα η εξέλιξη της μεταξύ τους ρεβάνς, καθώς η στήλη δικαιώθηκε στην πρόβλεψή της Χ2 & under 4,5 σε απόδοση 1.90 στο Betshop.

Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Μπουντεσλίγκα και είναι λογικό όλα τα βλέμματα να στρέφονται στη μάχη ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ. Εμείς θα μείνουμε στοιχηματικά στο εν λόγω πρωτάθλημα, αλλά θα ασχοληθούμε με τη μάχη στην ουρά.

Προγνωστικά Σάλκε – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα υποχώρησε η Σάλκε την προηγούμενη βδομάδα, μετά τον (εντός προγράμματος) διασυρμό που γνώρισε στην έδρα της πρωτοπόρου Μπάγερν Μονάχου (6-0). Οι “βασιλικοί μπλε” έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο για απευθείας παραμονή, καθώς μετά τη σημερινή αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενούνται στην έδρα της Λειψίας που θα χρειάζεται νίκη για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην αντίπερα όχθη είδαμε τους “αετούς” να βάζουν τέλος σε αρνητικό σερί δέκα αγωνιστικών (0-5-5) την προηγούμενη βδομάδα πετώντας νοκ άουτ τη Μάιντς (3-0 εντός). Απογοητεύουν μακριά από την έδρα τους γνωρίζοντας τέσσερις σερί ήττες, σε κάθε μία από τις οποίες δέχτηκαν τουλάχιστον από τρία γκολ.

Στοιχηματικά κρατάμε πως η Σάλκε ποντάρει πολλά στη “Veltins Arena”, στην οποία ανεβάζει κατακόρυφα ρυθμούς έχοντας πανηγυρίσει κάποιες σπουδαίες νίκες. Την ίδια ώρα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αγνοεί το “τρίποντο” σε δέκα εξόδους της (0-4-6). Επιλογή μας αποτελεί το 1X & over 1,5 σε απόδοση 2.00.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

16::00 Σάλκε – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1X & over 1,5 (2.00)

Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!