Προγνωστικά Στοιχήματος: Μια από τα ίδια τα ματς της Σταρτ

ghpedo podosfairou mpala

Καλημέρα στους φίλους/ες του Liveagones! 

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της ημέρας περιλαμβάνει λιγοστές αναμετρήσεις καθώς επανερχόμαστε σε πρόγραμμα πρωταθλημάτων, αλλά κυρίως στη Σκανδιναβία και τη Λατινική Αμερική.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σταρτ – Γερβ

Η Σταρτ έχασε από τη Φρέντρικσταντ με σκορ 3-1 εκτός έδρας. Στο 34’ ο Μόλντε σκόραρε για το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 52’ ο Άουκλαντ έκανε το 2-0, στο 59’ ο Βόρμχοορ μείωσε σε 2-1 για τη Σταρτ. Στο 90+3’ ο Μπέγκμπι σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Μετρά μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς στην OBOS-ligaen. Προέρχεται από 8/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ και 7/10 που είχαν γκολ εκατέρωθεν. Επίσης, δέχεται γκολ σε 4/5 ματς εντός έδρας.

Η Γερβ επιβλήθηκε δύσκολα της Ράουφος, εντός έδρας, με σκορ 1-0 για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 18’ ο Γκρένερ σκόραρε το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση. Μοιρασμένο ματς σε κατοχή μπάλας, έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος, οι ευκαιρίες ήταν λιγότερες από το πρώτο. Τρεις σερί νίκες στην OBOS-ligaen και έξι παιχνίδια δίχως ήττα, την έχουν φέρει για πρώτη φορά φέτος -έστω οριακά- στο πρώτο μισό της κατάταξης. Μετρά 4/6 αναμετρήσεις με over 2.5 και σκοράρει σε 4/5 ματς εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Ασταθής ομάδα η Σταρτ, προέρχεται από διαδοχικές ήττες και θέλει να ανακάμψει. Μετρά 11 σερί παιχνίδια με over 2.5 τέρματα και τα 10 τελευταία εξ αυτών είχαν γκολ και από τις δύο ομάδες. Η Γερβ επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, έχει σημειώσει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος και η πορεία της είναι ανοδική. Έχει υψηλές βλέψεις για φέτος, βρίσκει ρυθμό και είναι ικανή να σκοράρει και να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Ποντάρουμε στο συνδυαστικό goal/goal & over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Τα προγνωστικά στοιχήματος

20:00  Σταρτ – Γερβ  |  G/G & Over 2.5 @ 1.85

Ilias Maligiannis
Ilias Maligiannis

Γεννημένος το 1986, θυμάμαι αμυδρά τον εαυτό μου να παρακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 με τη συμμετοχή της Ελλάδας από το… παράθυρο, έχοντας μια μπάλα στα πόδια μου στην αυλή του σπιτιού. Λάτρης του λαοφιλέστερου σπορ στον πλανήτη από μικρός, το ποδόσφαιρο, κατάφερα εφόσον δεν έγινα επαγγελματίας παίκτης, να… παρεισφρήσω στο άθλημα μέσω της δημοσιογραφίας και κατόπιν του στοιχήματος και των προγνωστικών. Έχω εργαστεί κυρίως σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένα πρωταθλήματα ή στήλες. Σε τούτη εδώ τη “γωνιά” του liveagones, θα βρίσκετε πονταρίσματα από κάθε πιθανή και… απίθανη λίγκα, διότι παντού υπάρχουν ευκαιρίες για κέρδος, αρκεί να έχει γίνει η σωστή μελέτη.