Betsson: Αποκλειστικά ειδικά στοιχήματα για τα Play Off του ελληνικού πρωταθλήματος!

betsson ειδικα παικτων

Στην Betsson μπορείς να βρεις αποκλειστικά ειδικά στοιχήματα για την τελευταία αγωνιστική των Play Off του ελληνικού πρωταθλήματος!

Και τα τρία ματς της Super League γίνονται στις 20:00! Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Λαμία, στο παιχνίδι που η Ένωση ουσιαστικά θέλει να κλειδώσει νωρίς γιατί θα είναι με το… ακουστικό στο χέρι για το Άρης-ΠΑΟΚ.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κρίνεται η κούπα! Εάν ο ΠΑΟΚ περάσει το εμπόδιο του συντοπίτη του και νικήσει στο Κλεάνθης Βικελίδης παίρνει το πρωτάθλημα!  Αν όχι η ΑΕΚ παραμονεύει!

Τέλος, την ίδια ώρα γίνεται το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, παιχνίδι που εάν οι Πράσινοι κερδίσουν παίρνουν το εισιτήριο της Ευρώπης. Κάθε διαφορετικό αποτέλεσμα τους φέρνει εκτός.

Στην Betsson λοιπόν εκτός από τις κλασικές αγορές, μπορείς να βρεις ειδικά στοιχήματα στα Play Off όπως τα γκολ των γηπεδούχων. Το να σκοράρουν οι γηπεδούχοι πάνω από 6 γκολ στα τρία ματς προσφέρεται στο 1,87 στην Betsson.

Αναφορικά με τους φιλοξενούμενους, το Over 4,5 γκολ είναι στο εξαιρετικό 2,50!

Τι γίνεται με τα κόρνερ των ομάδων; Το να έχουμε συνολικά παραπάνω από 28 κόρνερ στα τρία αυτά ματς το βρίσκουμε στο 2,25 στην Betsson!

Τέλος, μπορείς να παίξεις ειδικά στοιχήματα στα πέναλτι αλλά και τα αυτογκόλ των ματς.

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports, αλλά και τις Ενισχυμένες Αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του στοιχήματος και τα Leaderboard.

Betsson, ένα στοίχημα κάνει την διαφορά!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.