Προγνωστικά Στοιχήματος: Σπάει το ρόδι στη Σέριε Α

Κρεμονέζε - Ουντινέζε προγνωστικά
Photo Credits: dpa/Alamy Live News

Γράφαμε στην στήλη του Σαββάτου ότι η Ίντερ πήγαινε στο εξοχικό της, το “Olimpio”, για να αντιμετωπίσει τη Ρόμα που, τελικά, κέρδισε με το ισχνό 1-0.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν επιβεβαίωσε το προγνωστικό στοιχήματος της στήλης Χ2 & over 1,5, πάμε να ρεφάρουμε στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι με την τελευταία αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Κρεμονέζε – Ουντινέζε

Την πρώτη ήττα της στη διοργάνωση γνώρισε η Κρεμονέζε πριν τη διακοπή για τις Εθνικές, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο αουτσάιντερ που έφερε στην έδρα της Ίντερ (4-1). Νωρίτερα το συγκρότημα του Νικόλα σημείωσε τρεις σερί ισοπαλίες με Βερόνα (0-0 εκτός), Πάρμα (0-0 εντός) και Κόμο (1-1 εκτός).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αποψινής αναμέτρησης με την Ουντινέζε ο Τζέιμι Βάρντι αναμένεται να πάρει θέση βασικού στην γραμμή κρούσης της “Κρέμο”. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί 63′ χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του. Δεν αποκλείουμε αυτό να γίνει απόψε κόντρα σε μία σχετικά βατή αντίπαλο.

Κρεμονέζε – Ουντινέζε Στατιστικά

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της Κρεμονέζε.

*2-3 γκολ στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της Ουντινέζε.

Κρεμονέζε – Ουντινέζε Προγνωστικά

Στοιχηματικά θα επιλέξουμε την επιλογή anytime Βάρντι σε απόδοση 3.15 με την ελπίδα να δούμε τον Άγγλο επιθετικό να “σκίζει” τα αντίπαλα δίχτυα.

21:45 Κρεμονέζε – Ουντινέζε anytime Βάρντι (3.15)

Panagiotis Kistoglidis
Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!