Bet365: Το Κροατία – Ρωσία με πλήθος αγορών (14/11)

bet365

H Κροατία φιλοξενεί τη Ρωσία για τη φάση των προκριματικών Μουντιάλ και η bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Με εμφατικό τρόπο επιβλήθηκε η Κροατία επί της Μάλτας, με σκορ 1-7 εκτός έδρα. Επέστρεψε στις νίκες μετά έναν μήνα, με την ομάδα, να τσεπώνει το τρίποντο και να κρατάει με ασφάλεια την δεύτερη θέση του όγδοου ομίλου, με 20 βαθμούς συγκομιδή. Από το πρώτο εξάλεπτο ο Πέρισιτς έδωσε το προβάδισμα στους Κροάτες. Ο Τσαλέτα-Τσαρ διπλασίασε τα τέρματα, με τον Μπρόζοβιτς να κάνει το 2-1 με αυτογκόλ στο 31΄. Στο 39΄ο Πάσαλιτς διεύρυνε το σκορ πετυχαίνοντας γκολ. Ο Μόντριτς έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με το τέρμα του. Στο δεύτερο μέρος ο Μάγερ (47΄, 64΄), και ο Κράμαριτς (53΄) έγραψαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ρωσία διεύρυνε το νικηφόρο σερί της στα πέντε κερδισμένα ματς, με το εντυπωσιακό 6-0 εντός έδρας, απέναντι στην Κύπρου για τη φάση των προκριματικών του Μουντιάλ. Στο 4΄ ο Ερόκιν έβαλε το πρώτο γκολ, ενώ σημείωσε και το τελευταίο του ματς στο 87΄. Ο Σμόλοφ (55΄) δημιούργησε το 2-0, με τον Μοστοβόι (56΄) ένα λεπτό ακριβώς να βάζει τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων. Τα υπόλοιπα δύο τέρματα ήρθαν στο 62΄και 81΄, από τον Σουτόρμιν και τον Ζαμπολότνι αντίστοιχα. Είναι η πρωτοπόρος του 8ου ομίλου, με 22 πόντους.

Με βάση τις αποδόσεις της bet365, πιο κοντά στην νίκη βρίσκεται η Κροατία. Όπως βλέπουμε, ο άσος προσφέρεται στο 1.57, η ισοπαλία στο 4.00, και το διπλό στο 5.50.

Στην Bet365 για όλα τα παιχνίδια του προγράμματος μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα από αγορές, όπως:

  • Αγορές γκολ
  • Αγορές ημιχρόνου
  • Ασιατικά χάντικαπ
  • Επιλογές για κάρτες / κόρνερ / σκόρερ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις