Betsson: Κόβουν την ανάσα τα play out της Super League (16/3)

betsson 160324

Ανοίγει η αυλαία στα Super League play out με τέσσερις αναμετρήσεις «φωτιά» και κάθε ματς να λογαριάζεται ως τελικός, καθώς αρχίζει το μίνι – πρωτάθλημα που θα κρίνει ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν στη Super League 2. Αστέρας Τρίπολης – Βόλος, Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα, Κηφισιά – ΟΦΗ και Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα προσφέρει συναρπαστικές επιλογές σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Στα play out της Super League τα προγνωστικά έχουν μεγάλα φαβορί. Εξάλλου κι από βαθμολογικής απόψεως ο Αστέρας Τρίπολης κι ο Ατρόμητος δεν αντιμετωπίζουν άμεσο κίνδυνο υποβιβασμού, ενώ ο Πανσερραϊκός και ο ΟΦΗ νιώθουν σχετικά ασφαλείς με τη συγκομιδή που έχουν μεταφέρει από την κανονική περίοδο. Στη βαθμολογία της Super League, ο Αστέρας Τρίπολης έχει 31 βαθμούς, ο Ατρόμητος 28, ο Πανσερραϊκός 27, ο ΟΦΗ 25, η Κηφισιά 21, ο Παναιτωλικός 20, ο Βόλος 19 και ο ΠΑΣ Γιάννινα 18.

Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι στο πρόγραμμα των play out οι ομάδες δεν αγωνίζονται μέσα – έξω, αλλά θα αναμετρηθούν μια φορά. Αυτό σημαίνει πως κάθε σύλλογος θα δώσει επτά ματς. Ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, ο Πανσερραϊκός και ο ΟΦΗ έχουν το πλεονέκτημα έδρας που σημαίνει πως θα παίξουν τέσσερις φορές ως γηπεδούχοι και τρεις εκτός έδρας. Αν μη τι άλλο, αυτός ο παράγοντας είναι σημαντικός για την εξέλιξη της Super League και το στοίχημα της παραμονής.

17:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΟΛΟΣ

Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον Βόλο (16/3/2024) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των Super League Play out. Στο Αστέρας Τρίπολης – Βόλος τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο άσος του Αστέρα Τρίπολης πληρώνει στο 1,98** και το διπλό του Βόλου φτάνει στο 3,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ξέχωρα από τις προβλέψεις και το γεγονός πως στο Αστέρας Τρίπολης – Βόλος οι αποδόσεις έχουν σαφή κατεύθυνση, αξίζει να καταγράψουμε και τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Βέβαια, ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνει αντίδραση μιας κι έκλεισε την κανονική περίοδο χωρίς νίκη σε έξι αγωνιστικές (0-2-4) και είχε μόλις μια στις τελευταίες οκτώ. Ο Βόλος, από την πλευρά του, ηττήθηκε σε εννιά από τα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια του για το ελληνικό πρωτάθλημα κι επικράτησε μόνο σε ένα από αυτά. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το συνδυαστικό goal / goal με Over 2,5 στο ματς πληρώνεται 2,90** (από 2,65).

17:30 ΚΗΦΙΣΙΑ – ΟΦΗ

Στο Δημοτικό Γήπεδο της Καισαριανής κοντράρονται η Κηφισιά με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των Super League Play out (16/3/2024). Η Κηφισιά «καίγεται» για να πάρει το τρίποντο, ενώ κι ο ΟΦΗ θέλει να φύγει με κάτι από το ματς προκειμένου να νιώσει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια ενόψει της συνέχειας. Στο Κηφισιά – ΟΦΗ οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες. Ο άσος της Κηφισιάς προσφέρεται στο 2,75** και το διπλό του ΟΦΗ δίνεται στο 2,55 στην πλατφόρμα της Betsson.

Στο Κηφισιά – ΟΦΗ τα προγνωστικά είναι ανοικτά και το στοίχημα των δύο ομάδων είναι να εμφανιστούν αποτελεσματικές στις δύο περιοχές. Η Κηφισιά έκλεισε δυνατά την κανονική περίοδο με δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μονάχα μια ήττα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και ορισμένες εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο ΟΦΗ, αφότου προσέλαβε τον Τραϊανό Δέλλα ανέβασε στροφές. Έκανε φίνις με απολογισμό 1-2-1. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το συνδυαστικό goal / goal στο ματς και νίκη του ΟΦΗ πληρώνεται στο 5,50** (από 5,00).

19:30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στο Δημοτικό Γήπεδο του Περιστερίου ο Ατρόμητος αναμετριέται με τον ΠΑΣ Γιάννινα (16/3/2024) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των Super League Play out. Στο ματς Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρο φαβορί. Εξάλλου, ο Ατρόμητος πηγαίνει στο ματς με λιγότερη πίεση, τη στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει μόνο νίκη για να βελτιώσει τις πιθανότητές του να παραμείνει στην κατηγορία. Κι αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για τους Ηπειρώτες.

Στο Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα οι αποδόσεις έχουν τον άσο του Ατρόμητου στο 2,02** και το διπλό του ΠΑΣ Γιάννινα στο 3,70** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε, δε, πως οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο φινάλε της κανονικής περιόδου στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα κι έμειναν στο 1-1. Εκείνο ήταν το 3ο σερί ματς χωρίς ήττα του Ατρόμητου στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα, που εσχάτως έχει βελτιωθεί, έκλεισε με ρεκόρ 1-3-1 κι έχει πάρει τα πάνω του. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη του Ατρομήτου από ημίχρονο (1Η/1Τ) προσφέρεται σε απόδοση 3,75** (από 3,40).

20:00 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό (16/3/2024) στην πρεμιέρα τους στα Play out. Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός πηγαίνουν στο ματς με ξεκάθαρο στοίχημα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να κάνουν βήμα προς την παραμονή, ενώ ο Πανσερραϊκός στοχεύει στο να πάρει θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να παραμείνει μακριά από μπλεξίματα.

Στο Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός τα προγνωστικά έχουν φαβορί και οι αποδόσεις εμφανίζονται ακολούθως: Ο άσος του Παναιτωλικού πληρώνει στο 2,18** και το διπλό του Πανσερραϊκού φτάνει στο 3,55** στην πλατφόρμα της Betsson. Ο Παναιτωλικός, στο μεταξύ, ψάχνει αντίδραση αφού ανάμεσα στη Super League και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson έμεινε χωρίς νίκη στα έξι τελευταία ματς του (0-3-3). Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός νίκησε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο φίνις της regular season κι έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των επτά αγώνων χωρίς νίκη που είχε προηγουμένως (0-3-4). Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson η νίκη του Παναιτωλικού με Over 2,5 στο ματς και γκολ από τον Pedro πληρώνει 6,60** (από 6,00).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ