Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυνατά από νωρίς η Γιουβέντους

Μπολόνια - Γιουβέντους προγνωστικά
Photo Credits: Marco Canoniero / Alamy Stock Photo

Όπως αναφέραμε και στη χθεσινή στήλη η Νάπολι έχει μπει σε mode Αντόνιο Κόντε και τίποτα δεν την σταματά απ’ την κατάκτηση του φετινού Σκουντέτο. Προσπερνώντας το εμπόδιο της Λέτσε (0-1) διατηρήθηκε στο +3 από την Ίντερ και επιβεβαίωσε το προγνωστικό στοιχήματος που επιλέξαμε 2 & under 3,5 σε απόδοση 2.12 στο Pamestoixima.gr.

Μπολόνια – Γιουβέντους

Μένουμε Ιταλία και πάμε στην Μπολόνια, εκεί που η ομώνυμη ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο υποδέχεται τη Γιουβέντους στην προσπάθεια που κάνουν αμφότερες να προκριθούν στη league phase του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Από μετριότατη εμφάνιση προέρχονται οι γηπεδούχοι που άφησαν δύο βαθμούς στην έδρα της παντελώς αδιάφορης Ουντινέζε, απ’ την οποία απειλήθηκαν σε αρκετές περιπτώσεις.

Την ίδια ώρα η Γιουβέντους προσπέρασε εύκολα το εμπόδιο της ουραγού Μόντσα και θέλει να επιβεβαιώσει την εκπληκτική παράδοση που “τρέχει” στο “Renato Dall’ Ara”, στο οποίο παραμένει αήττητη σε 24 αναμετρήσεις (17-7-0). Μπαίνει πάντα δυνατά στα παιχνίδια της υπό τις οδηγίες του Ιγκόρ Τούντορ και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα φυσικής κατάστασης στο δεύτερο ημίχρονο.

Μπολόνια – Γιουβέντους Στατιστικά

*2-3 γκολ στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της Μπολόνια.

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Γιουβέντους.

Μπολόνια – Γιουβέντους Προγνωστικά

Θεωρούμε πως η Γιουβέντους θα μπει δυνατά στην αναμέτρηση και θα εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που θα προκύψουν απ’ το παιχνίδι της Μπολόνια. Στοιχηματικά θα πάμε με το Γιουβέντους over 0.5 ημίχρονο σε απόδοση 2.42.

21:45 Μπολόνια – Γιουβέντους Γιουβέντους over 0.5 ημίχρονο (2.42)

Panagiotis Kistoglidis
Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!