bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στην Premier League (04/02)!

bwin logo

Να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού θέλει η Άρσεναλ στην έδρα της Έβερτον. Σέντρα σε Ηράκλειο και Νίκαια με δύο ματς για την 21η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Ένα «τρίποντο» πιο κοντά στην κούπα

Αυτό είναι το σκεπτικό στην Άρσεναλ για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, που στο +5 κι έχοντας παιχνίδι λιγότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «κανονιέρηδες» ταξίδεψαν στο Λίβερπουλ, για ν’ αντιμετωπίσουν την Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» βλέπουν τη σεζόν να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Βρίσκονται στις θέσεις του υποβιβασμού, ο Φρανκ Λάμπαρντ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και πλέον ο Σον Ντάις καλείται να σώσει την χρονιά! Χωρίς νίκη από τις 22 Οκτωβρίου παραμένει η Έβερτον, η ομάδα με την δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας! Αήττητο από τις 4 Σεπτεμβρίου διατηρούν οι «κανονιέρηδες», που συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ώρα για δράση

Στις 17:00 στο Ηράκλειο θα γίνει η πρώτη σέντρα της 22ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ φιλοξενεί στο γήπεδο του τον ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 19 βαθμούς. Δέκα λιγότερους από τον Βόλο που βρίσκεται στην 6η θέση και στο +7 από την προτελευταία Λαμία. Οι Κρητικοί με την ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την προηγούμενη εβδομάδα, ολοκλήρωσαν μία σειρά πέντε αγώνων που διατηρούσαν το αήττητο μετρώντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Σε αυτά τα ματς, μάλιστα συγκαταλέγονται και οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, όπου και απέσπασαν ισοπαλίες. Την επιστροφή στις επιτυχίες ψάχνουν οι Ηπειρώτες, που προέρχονται από μία ήττα και δύο διαδοχικές ισοπαλίες, που είχαν το ίδιο (1-1). Μία νίκη στα πέντε τελευταία κι έναν αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου μετρά ο Άρης που δεν… βλέπει άλλο αποτέλεσμα στις 19:00 στην έδρα του Ιωνικού. Ουραγός του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η ομάδα της Νίκαιας, η οποία τη Δευτέρα πήρε σπουδαίο «διπλό» στη Λαμία. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις