bwin – Serie A με ειδικά για κάθε φάση των αγώνων! (17/01)

bwin logo 2021

Με τρεις αναμετρήσεις ρίχνει «αυλαία» η 22η αγωνιστική της Serie A. Στις 19:30 παίζουν Μπολόνια – Νάπολι και Μίλαν – Σπέτσια, ενώ στις 21:45 η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει εντός έδρας την Τζένοα. 

Να μείνει κοντά στην κορυφή

Όταν ξεκινούσε η 22η αγωνιστική η Νάπολι είχε έξι βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Ίντερ και πέντε από την δεύτερη Μίλαν. Εάν οι «παρτενοπέι» θέλουν να παραμείνουν κοντά στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες να κάνουν την ανατροπή και να βρεθούν εκείνοι στην κορυφή, τότε η νίκη στην αναμέτρηση με την Μπολόνια στο «Renato Dall’Ara», μοιάζει με μονόδρομο. Στην 12η θέση της Serie A παραμένουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι στο -5 από τις θέσεις που δίνουν μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου!

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+ 

Θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί

Η Μίλαν μετρά τρεις νίκες στη σειρά, μετά την τελευταία ήττα που υπέστη με 1-0 και μάλιστα εντός έδρας από την Νάπολι. Οι «ροσονέρι» στη συνέχεια νίκησαν την Έμπολι και την Βενέτσια εκτός έδρας, ενώ επικράτησαν 3-1 της Ρόμα στο «San Siro». Κόντρα στην Σπέτσια, που δίνει τον δικό της αγώνα για παραμονή στην κατηγορία, θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς, ώστε να παραμείνει για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου!

bwin – Serie A σε Ζωντανή Μετάδοση*! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

«Βιόλα» για Ευρώπη

Η φετινή έκδοση της Φιορεντίνα είναι εντυπωσιακή και δίνει μία νότα αισιοδοξίας στον κόσμο της ομάδας για το μέλλον. Οι «βιόλα» είναι κοντά στις θέσεις που χαρίζουν ένα «εισιτήριο» για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της επόμενης σεζόν. Η Τζένοα από την άλλη βρίσκεται στην προτελευταία θέση, κάνει προσπάθεια για να παραμείνει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου και ο βαθμός ή οι βαθμοί κόντρα στην Φιορεντίνα είναι πλέον αυτοσκοπός. 

bwin – Build A Bet* στη Serie A! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.