Η εφαρμογή του Liveagones.gr για συσκευές android και ios

Το Liveagones.gr εξελίσσεται διαρκώς από την πρώτη του ημέρα στον “αέρα” και πλέον είναι διαθέσιμο τόσο στο Play Store όσο και στο App Store. Η εφαρμογή αποτελεί την πληρέστερη στην κατηγορία του livescore, έχοντας ενσωματωμένο το κουπόνι στοιχήματος.

Σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο, άμεσα και με έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν από τα περισσότερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στον πλανήτη. Παράλληλα, μέσα από το κουπόνι πάμε στοίχημα, ο χρήστης μπορεί να πληροφορείται για τις ώρες έναρξης των αναμετρήσεων, τον κωδικό του ΟΠΑΠ, τη διοργάνωση για την οποία διεξάγονται, καθώς και τις αποδόσεις των σημείων.

Δίνεται, επιπλέον η δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση σε βαθμολογίες και χρήσιμα στατιστικά για περισσότερες από 60 ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, ανάμεσά στις οποίες περιλαμβάνονται, φυσικά, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και όχι μόνο, όπως η Πρέμιερ Λιγκ, η Μπουντεσλίγκα, η Λα Λίγκα, η Σούπερλιγκ κλπ, κλπ, αλλά και οι σημαντικότερες διασυλλογικές και διεθνείς διοργανώσεις, για παράδειγμα το Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παράλληλα, μπορείτε να ενημερώνεστε για το ποιες είναι οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν στην Ελλάδα έχοντας αποκτήσει νόμιμη άδεια λειτουργίας και στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Η εφαρμογή του Liveagones.gr είναι ένα πολύτιμο “εργαλείο” για κάθε παίκτη λάτρη του αθλητισμού και του στοιχήματος και μπορείτε να την “κατεβάσετε” τόσο μέσω του Play Store (Κλικ Εδώ), όσο και μέσω του App Store (Κλικ Εδώ).