Προγνωστικά Στοιχήματος: Λίγα γκολ στην Ισμαηλία

Βίκινγκ - Άαλεσουντ προγνωστικα

Μετά από μία σχετικά ισορροπημένη αναμέτρηση, η Ατλέτικο Τουκουμάν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε πετώντας νοκ άουτ τη Γοδόι Κρους (2-1 εντός). Το εν λόγω αποτέλεσμα “κοκκίνησε” το προγνωστικό στοιχήματος που ξεχώρισε η στήλη από την αναμέτρηση Χ2 & under 3,5. Σε χαλαρούς στοιχηματικούς ρυθμούς θα κινηθούμε για το επόμενο διάστημα, καθώς διανύουμε περίοδο Εθνικών ομάδων.

Προφανώς και το Ολλανδία – Κροατία για τα ημιτελικά του Nations League κλέβει την παράσταση από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι. Ωστόσο εμείς θα ταξιδέψουμε νοερά στην Αφρική για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2024.

Προγνωστικά Νότιο Σουδάν – Γκάμπια

Πάμε στην πόλη Ισμαηλία γης Αιγύπτου για την αναμέτρηση του Νότιου Σουδάν με την Γκάμπια. Μόνο μαθηματικές οι ελπίδες πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης για τους (τυπικά) γηπεδούχους. Πανηγύρισαν μόλις μία νίκη επί του Κονγκό (2-1 εκτός) με γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, επέστρεψαν άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα γνωρίζοντας την ήττα (1-0) από αυτό στα τέλη Μαρτίου.

Στην αντίπερα όχθη η Γκάμπια ισοβαθμεί στους έξι βαθμούς με το Κονγκό, το οποίο υποδέχεται στην τελευταία στροφή του 7ου ομίλου, και βρίσκεται στο -3 από το πρωτοπόρο Μάλι. Αγνοεί τη νίκη σε πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις (0-2-3), στις τέσσερις από τις οποίες δεν κατάφερε να “ματώσει” τα αντίπαλα δίχτυα. Δεν περιμένουμε να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση, αξίζει να πάμε στοίχημα με το under 2 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.80.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

16:00 Νότιο Σουδάν – Γκάμπια under 2 ασιατικό χάντικαπ (1.80)

Panagiotis Kistoglidis
Panagiotis Kistoglidis

Το μακρινό 1997 η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την στιγμή που ο Ντελ Πιέρο πέτυχε ένα γκολ-όνειρο με το τακουνάκι δύο πράγματα συνέβησαν. Έγινα αμέσως οπαδός της "Μεγάλης Κυρίας" και αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με την αθλητική δημοσιογραφία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς καταπιάνομαι με αυτή από το 2006. Αφού πέρασα από πολλά "μαγαζιά" του χώρου, το 2014 μπήκα στο σπίτι του στοιχήματος και έγινα βασικό στέλεχος αυτού. Μέσα από αυτό δίνουμε... μάχη με το κουπόνι, έχοντας ως απώτερο σκοπό το ταμείο!