Οι κρίσιμες μάχες της παραμονής με ειδικά στοιχήματα (30/03)!

novibet logo

Μετά τη διακοπή για τα ματς της Εθνικής, οι οκτώ ομάδες των πλέι-άουτ της Super League επιστρέφουν στη μεγάλη μάχη της παραμονής στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι-άουτ ξεκινά στις 15:00 με τον αγώνα Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης. Οι φιλοξενούμενοι (31β.) είναι άνετοι βαθμολογικά και γνωρίζουν πως δεν απειλούνται με τον υποβιβασμό, ενώ, αντίθετα, ο Πανσερραϊκός (27β.) θέλει άμεσα βαθμούς για να «χτίσει» διαφορά από τις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έμεινε αήττητη φέτος στα τρία παιχνίδια της κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Λίγο αργότερα, στις 17:30, ο Βόλος υποδέχεται την Κηφισιά σε ένα «do or die» παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι πήραν μεγάλη ανάσα μετά τη νίκη επί του Αστέρα (2-0) στην Τρίπολη και ανέβηκαν στους 22 βαθμούς, ενώ στο ίδιο σημείο βρίσκεται και η Κηφισιά μετά το εντός έδρας 0-0 με τον ΟΦΗ. Είναι προφανές πως ο νικητής του συγκεκριμένου αγώνα θα πάρει προβάδισμα για την παραμονή, αφού θα αφήσει ακόμα πιο πίσω του τον ηττημένο και τον ουραγό (18β.) ΠΑΣ Γιάννινα.

«Τελικός» για τον ΠΑΣ Γιάννινα η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (19:30) στους «Ζωσιμάδες». Οι γηπεδούχοι (18β.) βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση μετά την ήττα (3-2) από τον Ατρόμητο και γνωρίζουν πως νέα ήττα θα τους καταδικάσει – εκτός απροόπτου – σε υποβιβασμό στη Super League 2. Ανάγκη για τρίποντο έχει και ο Παναιτωλικός (23β.), ο οποίος νιώθει την… ανάσα της Κηφισιάς και του Βόλου, που βρίσκονται στους 22 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι-άουτ της Super League κλείνει με τον αγώνα ΟΦΗ – Ατρόμητος (20:00). Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 3-2 τον ΠΑΣ στην 1η αγωνιστική των πλέι-άουτ και έφτασαν τους 31 βαθμούς, έχοντας πλέον αποκτήσει μεγάλη άνεση σε ό,τι αφορά τη μάχη της παραμονής. Στους 27 βαθμούς οι γηπεδούχοι, που θέλουν να προστατεύσουν την έδρα τους και να φτάσουν σε μία απαραίτητη νίκη.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.