Ποια αθλήματα θα βρεις στα Virtual Sports

Τις… δύσκολες ώρες ή τον καιρό που η αθλητική δράση είναι περιορισμένη οι παίκτες ψάχνουν να βρουν τις κατάλληλες λύσεις. Θέλουν μεν να ποντάρουν, αλλά η διάθεση και ο χρόνος για να μάθουν ένα νέο πρωτάθλημα δεν περισσεύουν. Η εύρεση των κατάλληλων ανθρώπων που θα εμπιστευτείς και των ιστοσελίδων πληροφόρησης είναι μία διαδικασία χρονοβόρα. Η αξιολόγηση πρέπει να είναι συνεχής αν ο παίκτης θέλει να ξέρει το τι συμβαίνει στην αναμέτρηση την οποία ποντάρει. Οπότε αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη. Μία λύση είναι τα Virtual Sports. Παιχνίδια προσομοιωμένα, που οι απαιτούμενες πληροφορίες είναι μπροστά στα μάτια σας. Μιλάμε φυσικά για τις αποδόσεις, καθώς στα Virtual Sports αυτές δίνουν ό,τι απαιτείται προκειμένου να τοποθετήσετε τα χρήματά σας. Όσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες επιβεβαίωσης ενός ενδεχομένου, τόσο μικρότερη είναι η απόδοση και το αντίθετο. Κατά συνέπεια σχέση αντιστρόφως ανάλογη.

Το δεύτερο που πρέπει να γνωρίζουν οι παίκτες είναι ότι εγγύηση για τη λειτουργία τους και τα αποτελέσματά τους είναι η Random Number Generator (RNG, Γεννήτρια Παραγωγής Τυχαίων Αριθμών). Μία γεννήτρια που χρησιμοποιείται κατά κόρον στα καζίνο και μοιάζει απολύτως αδιάβλητη. Αυτή είναι υπεύθυνη για όσα συμβαίνουν την τελική έκβαση της αναμέτρησης, η οποία θα απεικονιστεί στην οθόνη σας.

Ποια Virtual Sports είναι διαθέσιμα;

Αυτό εξαρτάται από τον μπουκ στον οποίο είστε μέλος. Υπάρχουν στοιχηματικές που προσφέρουν αρκετές επιλογές και άλλες λιγότερες. Όπως επίσης, όλες δεν έχουν τις ίδιες αγορές, όποτε πρέπει να γίνει μία προσεκτική μελέτη προτού επιλέξετε τον κατάλληλο πάροχο.

Το ποδόσφαιρο υπάρχει παντού

Άλλωστε τα ποσά που παίζονται σε αυτό είναι αρκετά μεγάλα, οπότε η προσφορά είναι ανάλογη της μεγάλης, ομολογουμένως, ζήτησης. Μάλιστα, ο ανταγωνισμός οδηγεί και σε πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Τα γραφικά βελτιώνονται συνεχώς, η περιγραφή των αναμετρήσεων το ίδιο, σε σημείο που κάποιοι έχουν εισαγάγει και την ελληνική μετάδοση των αγώνων, και οι αντιδράσεις του κοινού ζωντανεύουν ακόμα περισσότερο το ματς. Στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι υπάρχει μία σχετική πληρότητα. Τα συνηθισμένα Αποτέλεσμα Αγώνα, Αποτέλεσμα Ημιχρόνου, Goal / No Goal, Over / Under διανθίζονται με άλλες επιλογές, όπως τα ασιατικά χάντικαπ.

Το μπάσκετ δεν έχει την ίδια δημοφιλία

Απουσιάζει από αρκετούς μπουκ, παρότι η εμφάνισή του είναι το ίδιο εντυπωσιακή με του ποδοσφαίρου. Εξαιρετικά γραφικά, εντυπωσιακά καρφώματα και φάσεις που ξεσηκώνουν τη γεμάτη κόσμο κερκίδα. Όσον αφορά τις αγορές διατίθενται οι Νικητής Αγώνας, Νικητής Ημιχρόνου, Νικητής Περιόδου και διάφορα σύνολα πόντων.

Η προτίμηση στο τένις

Πιο ψηλά βρίσκεται το τένις με τις καθιερωμένες του αγορές (Νικητής, Αριθμός Σετ, Αριθμός Γκέιμ), που συναντάμε και σε πραγματικές αναμετρήσεις. Μάλιστα οι αγώνες διακρίνονται και από τις επιφάνειες στις οποίες διεξάγεται ο αγώνας.

Αγώνες ταχύτητας

Στο ίδιο επίπεδο, αν όχι με μεγαλύτερη προτίμηση, είναι οι ιπποδρομίες. Οι μάχες είναι μεγάλες μέχρι τη γραμμή του τερματισμού και οι παίκτες καλούνται να επιλέξουν όχι μόνο τον πρώτο, αλλά και διάφορους συνδυασμούς, όπως Tricast, Forecast και Each Way. Ό,τι συμβαίνει δηλαδή και στις αληθινές!

Τα ίδια στοιχήματα είναι διαθέσιμα και στις κυνοδρομίες, την ποδηλασία και τους αγώνες ταχύτητας με αυτοκίνητα και μηχανές. Ανάλογα με το τι σας κεντρίζει το ενδιαφέρον μπορείτε να διαλέξετε, ανάμεσα σε άλογα, σκυλιά, ποδήλατα ή οτιδήποτε άλλο.