Sportingbet: Europa League με αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί! (9/12)

sportingbet logo

Για την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο του Europa League αγωνίζεται απόψε ο Ολυμπιακός στην έδρα της Άντβερπ! Ο ΠΑΟΚ θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο Europa Conference League, ενώ στη EuroLeague, ο Ολυμπιακός ψάχνει το τρίτο σερί «διπλό» στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Τα παιχνίδια παίζουν στη Sportingbet.

Νίκη με το… βλέμμα στην Φρανκφούρτη

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να «κλειδώσει» την ευρωπαϊκή του συνέχεια στο Europa League, την 5η αγωνιστική με τη νίκη επί της Φενερμπαχτσέ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Πλέον στο γήπεδο της Αντβέρπ, η ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς καλείται να πάρει τη νίκη και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρώτη θέση του ομίλου.  Οι «ερυθρόλευκοι» θα καταφέρουν να τερματίσουν πρώτοι σε περίπτωση που φύγουν με το «τρίποντο» από το Βέλγιο και παράλληλα η Φενερμπαχτσέ επικρατήσει της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Κωνσταντινούπολη. 

Europa Conference League με κορυφαίο Live! |21+

Σε θέση «εκκίνησης» με την Σλόβαν

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην «σφράγισε» την πρόκριση στο ματς της 5ης αγωνιστικής και στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας, ωστόσο έχει θεωρητικά πιο εύκολο έργο από τους Σλοβάκους. Ο «δικέφαλος» του βορρά παίζει στην Τούμπα απέναντι στην Λίνκολν. Η νίκη είναι μονόδρομος και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο ευρεία. Αρχικά για να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, την πιθανότητα ισοπαλίας ή ήττας της Σλόβαν, αλλά για την περίπτωση ισοβαθμίας εφόσον νικήσουν και οι δύο. Τότε θα μετρήσει ο παράγοντας της καλύτερης διαφοράς τερμάτων. 

Να κάνει το 3×3

Ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι στα καλύτερα του αυτή την περίοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» από την αρχή της σεζόν ήταν από τις ομάδες που είχαν στείλει… μήνυμα πως όχι μόνο θα «χτυπήσουν» την οκτάδα της EuroLeague, αλλά ότι κοιτάζουν και για πιο ψηλά! Μετά την… παράσταση και την άνετη νίκη εντός έδρας επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ήρθαν και δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες. Η μία στο Μιλάνο με «βομβαρδισμό» εύστοχων τριπόντων, αφού το ποσοστό έφτασε το 54,5%! Στη συνέχεια ακολούθησε ακόμα μία επιτυχία. Αυτή τη φορά στο γήπεδο της Ούνικς Καζάν, αποδεικνύοντας πως μπορεί και πιο «κλειστά» παιχνίδια. Πλέον αυτή η σειρά των εκτός έδρας παιχνιδιών ολοκληρώνεται στο Βελιγράδι, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

EuroLeague: Διαθέσιμη σε Ζωντανή Μετάδοση*! |21+  *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις